bülentyıldız
Takipçi Üyemiz
yuvalık olarak kontraplak kullanıyorum.Çam yuvalık tavsıye eden arkadaslar oldu.Üretim için en uygun yuva materyali çam mış.Bu doğrumudur???
Lütfen resimekleyip, fiyatıda belirtirseniz benim gibi ihtiyacı olanlar için artı olur...Halim Başkocaman' Alıntı:Elimde Çam yuvalık Mevcut sıfır ürün, irtibat tel 506 765 46 11 Halim Başkocaman
bülent inşallah söylediklerin dua niyetine olurda yuvalara girerler.bülentyıldız' Alıntı:Bugün itibariyle 20 adet çam yuvamı teslim aldım. İnşallah yuvaya girmeyen eşlerimde artık yuvaya girmeye başlar.
Halim Bey, Fiyat (4TL) çok iyi, hala bu fiyattan satıyorsanız Tebrikler..Halim Başkocaman' Alıntı:Aşşağıdaki linkte ürünü görep nceleyebilirsiniz ilan bana aittir
Hayırlı olsun...Vakti zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor...bülentyıldız' Alıntı:gerçekten yuva ıle ılgısı varmı yokmu anlamadım ama bugün şubat/mart tan bu yana yuvanın tuneğine bıle oturmayan 4 çift kuşumun yuvaya girdiğini gördüm.Bu beni çok mutlu etti.Keramet çam yuvalıktamış![]()
![]()
![]()
Kuşlar için koku çok önemlidir. Çamın keskin kokusu bence onları cezb etti.polarci' Alıntı:bende çam agacının en ideal oldugunu duydum ve izmirde cem beye 45 adet kızılçamdan yapılma 20cm yukseklık ,15 en ,16 derinlikte yuvalık yaptırdım 2.5 tlden hakkatende kafeslere takınca odanın kokusu bıle degişti
polarci' Alıntı:bende çam agacının en ideal oldugunu duydum ve izmirde cem beye 45 adet kızılçamdan yapılma 20cm yukseklık ,15 en ,16 derinlikte yuvalık yaptırdım 2.5 tlden hakkatende kafeslere takınca odanın kokusu bıle degişti
bende cem bey e yaptırmıştım yuvalıkları 2,5 tl denpolarci' Alıntı:bende çam agacının en ideal oldugunu duydum ve izmirde cem beye 45 adet kızılçamdan yapılma 20cm yukseklık ,15 en ,16 derinlikte yuvalık yaptırdım 2.5 tlden hakkatende kafeslere takınca odanın kokusu bıle degişti
Bu yuvalıkların resimlerini dıştan , içten, yandan, arkadan, üsten bir fotograflarını çekip eklermisiniz...bülentyıldız' Alıntı:bende cem bey e yaptırmıştım yuvalıkları 2,5 tl denpolarci' Alıntı:bende çam agacının en ideal oldugunu duydum ve izmirde cem beye 45 adet kızılçamdan yapılma 20cm yukseklık ,15 en ,16 derinlikte yuvalık yaptırdım 2.5 tlden hakkatende kafeslere takınca odanın kokusu bıle degişti