Çift ayırmada tuturma yüzdesi ve yöntemleri

radter

Üyemiz
Ben salmadan anlaşan kuşları sabah ayırma yöntemini uyguluyorum ve yaklaşık 30 ila 45 gün içerisinde ayırdığım 10 çiftten %50 - %60 başarılı oluyorum.
Sizin uyguladığınız yöntemler neler ve başarı oranınız nedir?

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ERKEKLERİ 1 ER HAFTA AYIRIP SONRADAN YANLARINA DİŞİ AT BİDE BÖYLE DENE EMİNİMKİ O DAKİKA FALİYET BAŞLIYACAKTIR...(TABİ KUŞLARIN ÜREME ZAMANINI TAMAMLADIYSA YERLİDE EN AZ 6 JUMBODA EN AZ 9-12 AY)

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
hiç belli olmuyor salmada üzerine binmeye çalışan kuşlar bazen kafese girince hadım olmuş gibi olabiliyorlar önemli olan kuşların hazı olması bu sabah erkeği ölen dişi kuşla dişisi olan erkek kuşu emrivaki eş yaptım vallahi 1 dakika içinde çifleştiler hayret ettim

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
hiç belli olmuyor salmada üzerine binmeye çalışan kuşlar bazen kafese girince hadım olmuş gibi olabiliyorlar önemli olan kuşların hazı olması bu sabah erkeği ölen dişi kuşla dişisi olan erkek kuşu emrivaki eş yaptım vallahi 1 dakika içinde çifleştiler hayret ettim
egerki eşleri ölmeden ayırsaydınız kuşlarınız büyük ihtimal küseceklerdi eş almalarıda biraz uzayacaktı...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Herşeyden önemlisi öncelikli kuşlarınızın hazır olması , sonrasında ise eş begenmesidir...