çift kuşum

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
Merhaba değerli muhabbet kuşu üreticileri

Benim bir çift kuşum var. kafesin üzerine çıkardığımızda dişiyi tutuyorum kafasından erkek üstüne çıkıyor:D
Şaka gibi olabilir ama gerçek:D

üstüne çıkınca dişi erkeği tartamıyor nefes nefese kalıyor:D
Son bir haftadır erkek dişiye kusmaya başladı dişi neredeyse hiç yem yemiyor erkek onu sürekli doyuruyor? Bu bir hastalık mı?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
haunter_051' Alıntı:
kafesin üzerine çıkardığımızda dişiyi tutuyorum kafasından erkek üstüne çıkıyor
:D alemsin ya. demek kafasından tutuyon :D öldürdün b eni gülmekten :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İstanbul karagümrükte petshow olan arkadaşım fatih geçen sene kuş üzerine ithalat yapan tüccar arkadaşıyla hollandaya büyük bir üretimhaneye  gitmişlerdi geldiklerinde aynı ertanın anlattığı gibi adamlar dişi kuşu ellerinde tutup erkak kuşun gelip çiftleşmelerini anlattığında inanamamıştım bu erkek kuşlara ne veriyorlardıki böyle insanların ellerinde çiftleşiyor arkadaşımın  anlattığı azgın boğa gibiydiler dediğinide unutmadım

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
valla selahhattin abi  ;D :D bu hastalık değil değil mi abi dişi hiç yem emiyor?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ertan Bey, Dişi ler zaten pek yem yemezler, Beğendiği bir erkeği haraca bağlarlar "Ekmek elden su gölden" yaşarlar..  :D  :D

Yumurtaların gelişi yakındır..

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  :) Bazen erkek muhabbet kuşları nekadar formda gözükürse gözüksün yumurtaları dölleyemeyebiliyor. Böyle kuşlara SUSTANON diye bir erkeklik iğnesi var,bu ilaç kuşun kanat altlarına çiftleşme bölgesine uygulandığı zaman %100 başarı sağlıyor.(kısır değilse) Hatta birazda abartılı oluyor ve Arkadaşların-abilerimizin söylediği gibi kuş bir boğa gibi azgın oluyor,dişi kuşu elde bile eşleyebiliyor....

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
çiftleşme olayı ilginç  :D ancak dişi yemyemiyor diyorsan benimde dişi kuşum yumurtlamadan 10-15 gün hiç yem yemediğini izledim daha sonra yumurta geldi inşallaha hayırlısı olur