Çiftim nasıl gözüküyor ve neler yapabilirim?

motifcan

Uzman Üyemiz

Dişim 4-4.5 aylık civarı ve su anda resimde de göründüğü gibi tüy değişiminde, erkek ise 2 yaş civarında. Yem veriyor dişiye ve birbilerini kaşıyorlar kısacası anlaştılar.Nasıl görünüyorlar. Bakımında üç günde bir mama veriyorum.Her gün taze su haftada birer kez ise limon ve elma sirkesi koyuyorum. İleride daha sağlıklı verim alabilmem için neler yapabilirim.tavsiylerinizi beklıyorum şimdiden teşekkür ederim. 2nci çiftimi ise güzel karelerde yakalayınca paylaşıcam.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Bol yavrular alırsınız inşaallah.

motifcan

Uzman Üyemiz
çiftim özellikle dişi kusum iyice kızısmaya basladı.bir kaç sorum olacak dişi kuş ne zaman hazır hissederse o zaman çiftleşmeye baslıcak onu biliyorum ama erkek sürekli üstüne zıplamaya başladı dişi kusumda kaçıyor bu sorun olur mu? 2. sorum her ikiside yuvaya giriyor ama özellikle erkek kuş daha cok yuvaya giriyor dişi kuşa göre neden olabilir?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
erkek sürekli üstüne zıplamaya başladı dişi kusumda kaçıyor bu sorun olur mu ?
Dişiniz baskın bir dişi ise, çiftleşmek için fazla ısrar etmemeli; dozajında tutmalı; değilse dişi onu öldürebilir..

Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
her ikiside yuvaya giriyor ama özellikle erkek kuş daha cok yuvaya giriyor dişi kuşa göre neden olabilir?
  Dişiyi çağırıyordur. Bulduğu yuvayı beğendirmeye çalışıyordur.
  Bir emlakçının müşterisine ev satma çabaları gibi. Tabii ödeme para yahut darıyla değil..

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
Dişiniz baskın bir dişi ise, çiftleşmek için fazla ısrar etmemeli; dozajında tutmalı; değilse dişi onu öldürebilir..

Bir emlakçının müşterisine ev satma çabaları gibi. Tabii ödeme para yahut darıyla değil..
+ 1

ahmgnd

Takipçi Üyemiz

mustafa karaeli' Alıntı:
+1

mehmet1453

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
abi çiftlerinizin maşallahı var, ancak dişi tüyde o yüzdende çifleşme olmuyordur.