çiftim yuvada

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bugün bir durum başladı bir çift kuşum yuvalığa girdi erkek ve dişi bütün gün oradalar hatta halen oradalar sabah ikisininde kabarık olarak tünekte görmüştüm dişi kuş kusuyordu yuvalığa girdiler kendilerini oraya kapattılar resmen korkulacak birşey olmadığını düşünüyorum fikriniz nedir ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Devamlı yuvalıkta durduklarına göre soğuk algınlığı olabilir. Soğuk alğınlığı sırasında kendilerini ısıtacak ortam ararlar. En uygun yerde yuvalıktır

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DİKAT EDİN KUŞ ÇARPILDIYSA YUVADAN SİZ ÇIKARA BİLİRSİNİZ İNŞALLAH BÖYLE BİRŞEY OLMAZ

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Devamlı yuvalıkta durduklarına göre soğuk algınlığı olabilir. Soğuk alğınlığı sırasında kendilerini ısıtacak ortam ararlar. En uygun yerde yuvalıktır
  Aynen Katılıyorum..
  Isınmak için girmişlerdir. Dilerim Hastalanmamışlardır..  :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
dişi kuşum dün sabah rahatsızlandı şuan işyerindeyim ışık sistemiyle kafesi ısıtmaya bıraktım akşamda ağızdan antibiyotik vermiştim sabah eve gittiğimde tekrar takip edicem dün akşad baktığımda dışkısı yemyeşil ip gibi poposunda kalmıştı temizleyip vazalin sürdüm inşallah kendini toplamıştır ilaç olarak bir öneriniz varmı arkadaşlar erkek kuşumda eşine üzülüyor moraller sıfır .....