Çiftlerimizde Döl Verimini Arttırma

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Son zamanlarda konuşulan hatta bugünkü pazar sohbetimizde selahattin güçlü abi, yılmaz kurşun abi, yavuz alptekin abi ile konuştuğumuz bir konuydu geçenler WUNDWE VOGEL ( CHEMOPHARMA ) Firması tarafından test etmem için birkaç çeşit mama katkısı gönderildi bu katkılardan biri olan Profert isimli bir ürünün içeriğini yazmak istedim. Umarım katkısı olur geçen hafta kullanmaya başladım yararlarını ilerleyen günlerde konu içerisine yazacağım.

MARKA: WUNDER VOGEL ( CHEMOPHARMA )

ÜRÜN: Profert

Vücudun sentezleyemediği aminoasitleri ve iz elementleri içeren kombine bir vitamin kompleksidir. Bu yapısı ile ötüş performansını ve döl verimini artırır. Embriyo ölümlerinin önüne geçer. Vücut direncini arttırır. İyi bir kondisyonla beraber kaliteli ve sağlıklı ırk oluşumunu destekler.

Kullanma talimatı: 100 gram mamaya 1 gram veya 250 ml. içme suyuna 1 gram karıştırılır.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Rica ederim abi bu markanın güzel ürünleri mevcut bağırsak kreminden tut bağırsak parazitlerine, kalsiyumuna kadar bugün 2. kez mamaya karıştırıp verdim ürünleri bakalım sonuçları zamanla görecez artık.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
inşallah cemal arkadaşım kuşları iyi gözlemleyip bizede haber verirsen memnun oluruz

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Tabii ki yaşar abi dün 2. kez mamaya karıştırıp verdim ürünleri şimdilik gözlemlediğim durum şunlar. Kuşlar mamayı yadırgamadı eskisi gibi yemeğe devam ettiler. Dışkılarından gözlemlediğim durum ise bağırsak/sindirim sistemlerindeki hareketlilik/düzen oldu.

E

elaziz2316

Guest
Bu tür ürünleri üreten yerli bir firmamız var mı acaba?

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Merhabalar,

Ürünü yaklaşık 1 aydır test ediyorum ve mükemmel sonuçlar almaya başladım.
Hemen hemen boş yumurta yok gibi birşey ve yumurta sayısındaki artış bir hayli fazla 6 yumurta yapan çiftlerim sayısı 9'a çıkardı ve boş yok. Ayrıca sindirim sistemlerini düzene sokmasıyla kuşların mamadan sudan yemden daha fazla yararlanıyor.

Çok hoşuma gitti ve mamalarımdan eksik ekmemeye başladım.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Merhabalar,

Ürünü yaklaşık 1 aydır test ediyorum ve mükemmel sonuçlar almaya başladım.
Hemen hemen boş yumurta yok gibi birşey ve yumurta sayısındaki artış bir hayli fazla 6 yumurta yapan çiftlerim sayısı 9'a çıkardı ve boş yok. Ayrıca sindirim sistemlerini düzene sokmasıyla kuşların mamadan sudan yemden daha fazla yararlanıyor.

Çok hoşuma gitti ve mamalarımdan eksik ekmemeye başladım.
Sonuçlar böyle ise kullanmakta fayda var

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Şuan 6 yapan çift (tepeli) 10 a çıkardı :)

Mamayı alabileceğiniz yerler istanbulda mevcut ancak aşağıya mama katkılarını üreten kişinin bilgilerini yazıyorum detayları oradan öğrenebilirsiniz

osman söğütlü veteriner ilaçları ltd şti
izmir 0,232,4335360

firma müdürü rıdvan bey'dir benim adımı ve sitemin adını verirseniz yardımcı olacaklardır.