haunter_051
Takipçi Üyemiz
Merhaba kuşlarım 1 haftadır hatta 1,5 haftadır yavruluğa girip çıkıuyorlar ama bilmiyorum yumurtlama ne zaman gerrçekleşir yardımcı olur musunuz?
+1yavuz alptekin' Alıntı:dişi kuşun kendini hazır hissettiğinde çiftleşme gerçekleşicektir
Münah Özoğlu' Alıntı:Bu işin belli bir zamanı yok.Dişi hazır olunca yumurtlar.
Tek yol var.O da sabır.sabır.sabır
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Dişi kendini hazır hissettiği zaman çiftleşirler. Çiftleşmeye başladıktan sonrada yaklaşık bir hafta sonra yumurtlar. Ama öncelikle sabır
+2Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Dişi kendini hazır hissettiği zaman çiftleşirler. Çiftleşmeye başladıktan sonrada yaklaşık bir hafta sonra yumurtlar. Ama öncelikle sabır
ilker ertürk' Alıntı:Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Dişi kendini hazır hissettiği zaman çiftleşirler. Çiftleşmeye başladıktan sonrada yaklaşık bir hafta sonra yumurtlar. Ama öncelikle sabır
haunter_051' Alıntı:Merhaba kuşlarım 1 haftadır hatta 1,5 haftadır yavruluğa girip çıkıuyorlar ama bilmiyorum yumurtlama ne zaman gerrçekleşir yardımcı olur musunuz?
;D ;Dasersoz' Alıntı:bende bekliyorum kardeşim 2 çiftim var aynı sorun bekliyoruz bakalım sabır sabır sabır