sero_103
Yeni Üyemiz
- Web sitesi
- www.4ever.forumclan.com
- Adı
- Serhan
- Soyadı
- kılıc
Kod:
[color=red][b]Merhaba Değerli MuhabbetKuşu yetiştiricileri iyi forumlar diliyorum.Simdi Soruma gelecek olursak 5-6 Aydır bende olan muhabbetkuslarının çiftleştiklerine ve yumurta yaptıklarına şahit olamadım Erkek mubiş çiftleşmeyi o kadar cok istiyor ki zorla öpmelr ayagını üzerine atmalar hatta ve hatta ayakları ile dişi kusun kanadını tutuyor ve vıyak vıyak bagırtıyor fakat dişi buna karsılık olarak her zaman ki gibi dirterek karsılık werıyor her zaman dirtiyor mama vitaform her türlü bakımlarını yaptım fakat olmuyor Dişi yuvaya giriyor ve erkek kapıda beklıyor ama bosuna hiç birşey olmuyor ilk geldiklerinde birbirlerine kusarlardı fakat oda yok artık öpmeler azaldı sadece yuvaya giriyor :S bazen öpüo fkt dişi kızıo :S Yardım edin fotoları ekliyorum...Dişiyi değiştirsemde erkeğe eş seçtirsem sizce nasıl olur yada ne yapmalıyım cıkar yol söylerseniz ALLAH razı olsun not:suluklar pis değildir verdigm vitaminlerden dolayı leke olmustur ne kdr temizlesemde oluyor...Simdiden Saolun o engin bilgilerinzden yararlanmak istiyorum Aydından Serhan... Ayrıca nazar değmesin Mavi olan erkek kus Her türlü keLimeyi konusuyor aŞkım,,cocum benım,,babacım,,maviş cocuq,,askimmm,,babacım,,cocuq cocuq,,cikin cocuq ;(
[/b][/color]