cinsiyet ve yaş

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
merhaba arkadaşlar resimdeki kuşlardan mavili erkek ama diğerini anlayamadım.birde yaşalrı nekadar
yardımcı olursanız sevinirim.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Dişi..
    MaşAllah çok Güzeller.. inşAllah birbirlerini eş kabul ederler ve boy boy rainbow yavruları olur..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sarı dişi. İkiside çok güzeller maşaallah. Bol yavrularını alırsınız inşaallah

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
cevaplar için çok teşekkür ederim.birderesimdeki kuşlarımı eş diye aldım 3 ayı geçti tüy değiştirdiler ama hala çiftleşme yok.biraz daha beklesemmi?erkek çok hareketli ama dişi öyle duruyor.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Nurettin benim yavrular 4 aylıkken eşleşti, senin dişi küçük gibi.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim. resimdeki kuşlardan mavi 1 yaşın üstünde yeşil 1 yaşa yakın aldığım yerde yuvaya girip çıkıoyordu.yerlerinide değiştirdim kızıştırıcıda verdim olmuyor.erkek kafeste korkusundan kanatları açık dolşıyor.dişi biraz irir olduğu için değiştirmeye  kıyamadım
IMG]http://i52.tinypic.com/15rjm85.jpg[/IMG]

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yeşilin kafasındaki çizgiler beni yanılttı. Dişi iriyse erkeği beğenmemiş olabilir. Renk ve irilik seçici faktörleridir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
keta' Alıntı:
mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim. resimdeki kuşlardan mavi 1 yaşın üstünde yeşil 1 yaşa yakın aldığım yerde yuvaya girip çıkıoyordu.yerlerinide değiştirdim kızıştırıcıda verdim olmuyor.erkek kafeste korkusundan kanatları açık dolşıyor.dişi biraz irir olduğu için değiştirmeye  kıyamadım
IMG]http://i52.tinypic.com/15rjm85.jpg[/IMG]
Siz bence kuşlar çiftleşmedi diye onları fazla huzursuz etmiş gibisiniz. Yer değişikliği bile kuşları strese sokabilir. Biraz kendi hallerine bırakın