Çok amaçlı salma

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
Arkadaşlar yuvadan aldığım kuşları geçici olarak barındırmak,damızlık yetiştirmek ve yetişkin kuşları dinlendirmek için bir salma yaptırdım.Salma hakkındaki yorum ve önerileriniz nelerdir.

http://i.hizliresim.com/BMadOp.jpg

http://i.hizliresim.com/a5lAg4.jpg

Boyu:        60 cm
    Derinliği:  50 cm
    Yüksekliği: 45 cm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
güzel olmuş
tavanın üzerine ızgara yapabılırsen iyi olur ancak
eğer odada kullanacaksan şimdiden söyleyeyim odayı batıracaklar:))

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
önüne şeffaf mikadan çerçeve yapsaydınız tam olurmuş. akıllı yemik olmasına rağmen ön bölmeden yem atıkları ve tüyler etrafa saçılacaktır

Eylül Demiral

Yeni Üyemiz
Adı
Eylül
Soyadı
Demiral
4 şubat günü yumurtaları farkettik ancak şuan 28-29. Günlerinde kafese biraz fazla baktım temizliğini haftada 1 yaptım ama bakarken dişi hiç rahatsız opmuş gibi değildi zaten bu süre içinde sadece erkek dışarı çıkıp uçtu sadece belli süre sonra bazen dişi çıktı lütfen yardım edin yanlızca 1 yumurtam var

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim. Ben de aynı hatayı yapmıştım bu nedenle sizi uyarmak istedim. Yavru salmalarında mutlaka tüneklerin uzun uçuşa imkan verecek aralıklarla koyulması daha faydalı olmakta. Yani sizin hazırladığınız bu düzenekte uyguladığınız tünek dağılımını tam tersi istikamette yapıp arasını 40-45 cm aralık bırakmanız kuşların bir tünekten diğerine uçarken daha iyi kanat egzersizi yapıp daha güçlü olmalarına vesile oluyor. Bu tavsiyeme uyarsınız uymazsınız o sizin bileceğiniz iş. Ama ben yine de bilgi paylaşmaktan kendimi alamadım. Hayırlı üretimler.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
emek verilen zahmet olan herşey güzeldir değerlidir.. bebekler  için oldukça uygun. arkadaşın dediği gibi de  tünek şart ve  illaki koyacaksınızda. ?