Damızlık erkek alırken

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Ustalar beş altı erkek kuş alacam kızgınlığını nasıl anlarım dışardan çünkü kuşlar yeni gelmiş  hiçbi hareket yok kşlarda bide kalabalık isteselerde bişey yapamıyorlar :)))

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
erkek kuşun ceresi mavileşince kızışmaya başlar birde kalabalık ta hemen eş tutamaz kuşlarda birbirini beyenmesi lazım eş tutan kuşlar birbirlerini kaşır öpüşür erkek kuş dişiyi besler  yanyana dururlar böyle olunca onları ayrı kafese koyabilirsin salmada ise onlar kendine boş bir yuva bulurlar yada bir yuva konulması lazım

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Ynlış anladınız dişi kuşlar var bende yanlarına erkek alacam.sadece kızgın olup omadıklarını nası anlarım diye sordum.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Ceresi mavi veya mor olsun dersek yanış yaparız. Mutasyon icabı hayatı boyunca ceresi mor kalan kuşlarda vardır. Bunu ancak dişi kuşların yanında anlarsınız. Size tavsiyem dişilerinizden 2-3 ay büyük olan ve kesinlikle kalıp olarakta iri olan 5-6 erkek atın dişilerinizin yanına. 1 ayda birbirleriyle anlaşanları ayırırsınız. Bu işlemi bir dahakine yavruyken yaparsanız daha iyi eş tutarlar ;)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Oğuz üstad söylemiş, yapılacak olanı. Birde 6 aydan büyük erkeklerin geneli zaten kızgın olur. Dişiler genelde soğuktur. Çok düşünmene gerenk yok.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
gagası parlak mavi olur eğer çekinik parçalı değilse çekiniz parçalı dediğim hani siyah çizgileri her tarafında yok öyle tüylerinin bazı yerlerinde yer yer var.parçalı çekinizklerde eflatun pembe olur.kızgın erkek zaten uzaktan kartal gibi durur. çabuk sıcaklar ısırmaya meyillidir.ben bunları  gördüm başka özellikleri varmı bilmiyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Oğuz Deniz' Alıntı:
Ceresi mavi veya mor olsun dersek yanış yaparız. Mutasyon icabı hayatı boyunca ceresi mor kalan kuşlarda vardır. Bunu ancak dişi kuşların yanında anlarsınız. Size tavsiyem dişilerinizden 2-3 ay büyük olan ve kesinlikle kalıp olarakta iri olan 5-6 erkek atın dişilerinizin yanına. 1 ayda birbirleriyle anlaşanları ayırırsınız. Bu işlemi bir dahakine yavruyken yaparsanız daha iyi eş tutarlar ;)
+1