Nedense; Hep aynı açıdan çekiliyor fotoğraflar, Yandan çekeni hiç göremeyecek miyiz ?Ahmet SALMAN' Alıntı:coşkun çok büyük farklar yok keremet fotoğraf makinesinde
Ahmet SALMAN' Alıntı:özel fotoğrafçı getirtecem avrupadakiler öyle yapıyor,keramet makinede diye boşuna demedim
Ahmet SALMAN' Alıntı:bayram sonu bende jumbolarımın fotolarını ekliyeyimde siz aradaki farkı ozaman görün,şaşırmayın sakın
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet SALMAN' Alıntı:özel fotoğrafçı getirtecem avrupadakiler öyle yapıyor,keramet makinede diye boşuna demedim
YAKIŞIR SANA AHMET İNŞALLAH İYİSİ SENDE OLUR BİZEDE DÜŞER HERALDE
onların ürettiği kuşları üretmek imkansızmış gibi yazmışsınaresadana' Alıntı:abi ne iddia ediyosunuz ya. o adamların ürettiği gibi kuşlar ürettiğinizi mi?
Levent bey o adamların ürettiklerini üretmek istiyen kim ? Daha güzellerini üretiriz,, bu kadar basit ;D Kendimizi küçük görmeyelim, Türkiyede ki birçok kuş, üretici, üretimhane diğer ülke insanları tarafından imrenilerek izleniyor..aresadana' Alıntı:abi ne iddia ediyosunuz ya. o adamların ürettiği gibi kuşlar ürettiğinizi mi?
+1Oğuz Deniz' Alıntı:Levent bey o adamların ürettiklerini üretmek istiyen kim ? Daha güzellerini üretiriz,, bu kadar basit ;D Kendimizi küçük görmeyelim, Türkiyede ki birçok kuş, üretici, üretimhane diğer ülke insanları tarafından imrenilerek izleniyor..aresadana' Alıntı:abi ne iddia ediyosunuz ya. o adamların ürettiği gibi kuşlar ürettiğinizi mi?
yanlış anlaşılmasın ben üretmek imkansız demedim fakat şu an o kalitede kuşların Türkiye mizde bulunacağını sanmıyorum.yok ben o kalitede kuş besliyorum yetiştiriyorum diyen varsa bizde görelim gözümüz gönlümüz açılsın ve iftihar edelim.evet kalite kuş yetiştiren arkadaşlarımızı takip ediyoruz birincilikleri, ödülleri var fakat kalite farkı açıkça bellidir(emeklerine saygım sonsuz ). umarım o kalitede kuşları bizim yetiştiricilerimizde zamanla yetiştirir.Ahmet SALMAN' Alıntı:onların ürettiği kuşları üretmek imkansızmış gibi yazmışsınaresadana' Alıntı:abi ne iddia ediyosunuz ya. o adamların ürettiği gibi kuşlar ürettiğinizi mi?
gel kardeşimyavuz alptekin' Alıntı:ahmet ben gelim mi senin kuşların fotolarını çekmeye