E Egeli_20 Yeni Üyemiz Katılım 13 May 2010 Mesajlar 9 Konum Denizli Adı Kazım Soyadı Akgün 13 May 2010 #1 Denizli den hobici arkadasımız yokmu hiç? Varsa ses versinler...
Y yunus emre keser Yeni Üyemiz Katılım 19 Tem 2010 Mesajlar 2 Konum denizli Adı yunus emre Soyadı keser 21 Tem 2010 #2 kardeşim ben denizliden emre daha yeni başladım 3 çift kuşum var paslaşalım....<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>
kardeşim ben denizliden emre daha yeni başladım 3 çift kuşum var paslaşalım....<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,988 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 22 Tem 2010 #3 denizliden 4-5 arkadaş vardı sanırım yakında çıkarlar ortaya
K Kuscu_Abi Yeni Üyemiz Katılım 3 Eyl 2010 Mesajlar 21 Konum AfyonKarahisar Adı Kuscu_Abi Soyadı Kuscu_Abi1 7 Eyl 2010 #4 Afyon Kurtarmazmı ArkadaşLar)
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 7 Eyl 2010 #5 Egeli_20' Alıntı: Denizli den hobici arkadasımız yokmu hiç? Varsa ses versinler... Genişletmek için tıkla ... Benim çocukluğumdan Denizli bahçeli evlerde Osman abi olacak, bir ara duydum yine kuşçuluk yapıyormuş, net adresini ve telefonunu bulursam yazarım...(17 yıldır bende dışarlardayım, adresi net tarif edemiyorum )
Egeli_20' Alıntı: Denizli den hobici arkadasımız yokmu hiç? Varsa ses versinler... Genişletmek için tıkla ... Benim çocukluğumdan Denizli bahçeli evlerde Osman abi olacak, bir ara duydum yine kuşçuluk yapıyormuş, net adresini ve telefonunu bulursam yazarım...(17 yıldır bende dışarlardayım, adresi net tarif edemiyorum )