DEPOMİN KULLANIM SÜRESİ

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
HERKESE GÜNAYDIN.

DEPOMİNİN RAF ÖMRÜ UZUN FAKAT KAPAT AÇILDIKTAN SONRA 4 HAFTA İÇERİSİNDE TÜKETİLMESİ GEREKİYOR. BEN BUZDOLABINDA SAKLIYORUM VE 2 AYDIR KULLANIYORUM SON ALDIĞIM 1 LT' Yİ .... 4 HAFTA KULLANIP ÇÖPE ATAN VARMI BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM:)
TEŞEKKÜRLER

cem

Üyemiz
Eskiden küçük ambalajlarıda vardı malesef artık yok , 20.000 lik bir tavuk çiftliğinde günlük su tüketimi ortalama 5-6 ton olunca malesef kimyasallarda ona göre hacimlendiriliyor .

Bende uzun süre kullanıyorum , yanlız ben 1 lt yi üçe böldüm , sadece bir şişeyi sürekli açıp kullanıyorum , hepsi uzdolabında duruyor .

cem

Üyemiz
Abi mevzu son kullanma tarihi değil , benim aldığım ambalajda yazana göre daha 1 sene var ama birkez açtıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekir diyede bir ibare var . Ben bu 4 haftadan endişe ettiğim için üçe böldüm ve birisini bitirmeden birisini devreye almıyorum . Hepsi dolapta ve ışık almayacak şekilde saklanıyor .

cem

Üyemiz
iyi olur abi , sürekli hava ile temas ederse çabuk bozulur .

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Raf ömrü uzun olabilir sebebi hava ile temas etmediğindendir. Tüketim süresi kısadır çünkü hava ile temas eden kimyasal özellikle sıvı haldeki vitamin ve mineraller kısa sürede fermantasyona uğramaya başlar. Bu yüzden kısa sürede tüketim için  ya birkaç üretici birlikte alıp ilacı bölüşülmeli yada farklı kaplarda bölün ve böldüğünüz kapları hava almayacak şekilde kapatın, örneğin ben küçük şişeleri sakız yapıştırarak kapatırım. ilacın muhafaza  sıcaklığına dikkat ederek saklayınız. Her ilaç farklı sıcaklık değerlerinde muhafaza edilir. Işık ve sıcaklık olayına dikkat.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hayret benim de hiç dikkatimi çekmedi.
Uyarı için teşekkürler Ahmet bey.

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Bende bir şişe depomin i 200cc lik 5 plastik soda şişesine böldüm ve buzdolabında saklıyorum.Ayrıca kapağının acılınca 1 sene dayanması bence çok zor.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
ben bu konuda pendikte ömrünün büyük bir bölümünü kanatlılara vermiş ve bu konuda ihtisas yapmış çok değerli ve bilgili olan veteriner Niran ÇINAR hanımla uzun uzun konuştum arkadaşlar bu kişi öyle es geçilecek sözleri kulak arkası yapılacak bir kişi değil neyse kendisi bana depomin kullanımı hakkındaki bu bilginin yanlış olduğunu söyledi bu tamamen ticari bir yazıdır dedi orada asıl yazılması gereken yazının ağzı 4 haftadan fazla açık olan şişelerin etkisini kaybedeceği şeklinde olmalıdır dedi adamlar ürününü daha fazla satmak için bunu yapıyorlar dedi ben onun tüm bilgilerinin bu güne kadar doğru çıktını yaşadığım için ona güveniyorum karar sizin

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
bencede açılan bir ürün hemen nemlenmiş gibi topak topak oluyor hava almadan iyi muhafaza etmeliyiz

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Camsil şişesine boşaltsak Fıs fıs şeklinde kullansak ömrünü uzatmış oluruz kanımca mantıken bu geldi aklıma .