DİŞİ SÜREKLİ YUMURTAYI YUVADAN ATIYOR

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
ARKADAŞLAR ÇİFTİMİN DİŞİSİ YUMURTLADIKTAN SONRA YUMURTASINI DIŞARI ATIYO 6 CI YUMURTAYIDA BUGÜN ATMIŞ YUVADA HİÇ YUMURTA BURAKMIYO SİZCE SEBEİ NEDİR

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
öncelikle şunu tahmin edebiliriz, dişinin rahatsız olduğu bir durum vardır ondan böyle yapıyordur kafesin yeri ve kafes içi düzen değiştimi?
ikinci bir nedende yumurtalar boştur ondan dolayı yapıyordur.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Strese girdiyse olabilir özellikle kafesin yeri değiştiysede yapabılır veya boştur Mahsun abimin dediği gibi

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Kaan GENÇ' Alıntı:
ARKADAŞLAR ÇİFTİMİN DİŞİSİ YUMURTLADIKTAN SONRA YUMURTASINI DIŞARI ATIYO 6 CI YUMURTAYIDA BUGÜN ATMIŞ YUVADA HİÇ YUMURTA BURAKMIYO SİZCE SEBEİ NEDİR
YUMURTALARI KAÇ GÜN SONRA ATIYOR YUVADAN BELKİDE GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN ATIYOR OLABİLİR KUŞ YORULMUŞ OLABİLİR ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ STRESE GİRMİŞ VEYA BİR SEYLERDEN RAHATSIZ OLMUŞ OLABİLİR
BENCE BİRAZ DİNLENDİRDİKTEN SONRA TEKRAR DENEYİN OLMAZSA EŞ DEĞİŞTİRİN KAFES DEĞİŞTİRİN.

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Kagan yuvalığı degıstır.benım bır cıftımde 10 gun yattıktan sonra atıyordu ,yumurtaları kontrol ettım.yavrular ıcınde oluyordu,yada ıcı sımsıyah oluyordu.4 kuluc ka bu sekıl gectı.sabgır ettım sımdı altında 3 yavru var,gecenlerde cıkmıs şok oldum bu seferde bos dıyordum.

mehmet hoca

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
öncelikle yumurtlamaya mecbur kalmış ve yumurtlamıştır... ama bakmış şartlar uygun değil yumurtaları kırmıştır. şartlar konusuna gelince çok fazla sebebi vardır bu şartların öncelikle eşi ile uyumlu olmayabilir, bakım şartlarını beğenmemiş olabilir, sahibim şimdi bize zor bakıyo yarın 6 yavrumuz olursa perişanız diye düşünebilir, yumurtalar boş olabilir, yerini beğenmez falan filan işte, daha bir çok sebebi olabilir... 20 senedir çözemedim ben bu kuşları, kadınları anlamaktan daha zor valla bu iş :)