dişi ve erkek kanaryam için acil bilgi yardımı

serdariik

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Gün
Arkadaşlar benim bir erkek kanaryam vardi eşe hazırdı 3 4 gün önce bir dişi aldım birbirlerine otuyorlardi artik hazirlardir diye dişiyi erkeğin kafesine koydum  fakat dişi hep erkekten kaçıyor erkek çiftleşmek icin cildiriyor rrsmen dişi hep kaciyor karşılık veriyor ne yapmalıyım arkadaşlar lutfen acil yardim

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Malesef aynı sorun bende de var, 10 takım kanaryam var 2 aydır sadece birisi yumurtladı, dişiler sanki çıldırmış gibi erkeklerden kaçıyorlar, hiç üremeyle alakaları yok, hevesim kaçtı, birkaç yöntem öğrendim abilerimden ama onlarda işe yaramıyor. Umarım bilen biri çıkar.

serdariik

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Gün
Önceden dişiyi erkeğin kafesine atmistim simdi ikisini ayirdim  bir süreden sonra busefer erkeği dişinin kafesine atıcam bide öyle deneyeceğim. Bilen kişiler varsa bir bilgide bulunabilirmisiniz acil

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
valla kelin ilacı olsa misali bende aynı dertten muzdaribim :), konuyu takip edelim bakalım belki biri çıkar, bizi aydınlatır.

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
Merhabalar. Bu sene dişi kanaryalarda bir gariplik var. Yapmanız gereken dişileri hazırlamak. Dişileri ayırın. Hergün düzenli yumurtalı mama verin. Bir çay kaşığını geçmeyecek şekilde nijer tohumu serpin mamanın üzerine. Dişileri kontrol edin. Alt yapmaya başlamışlarmı? Buğday çimlendirmesi de çok faydalı. Forumdan araştırın. Mamaya bunu da karıştırın. Bir hafta bu bakımda besleyin. Kuşları birleştirin ve yuvalığı takın. Erkek dişiyi hazırlar. Eğer şimdiden hafif alt yapmaya başlamışsa hiç çiftleri ayırmadan bakımı uygulayın. Yinede kuşlarda iş olmazsa kuşları aldığınız arkadaşınız sizi pek sevmiyor demektir :) saygılar

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi