DİŞİ VE ERKEK KUŞLARIM

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
yeni aldığım erkek kuşu yine yeni aldığım kafese koyarak dişi kuştan ayırdım çünkü erkek dişiye pas vermiyor ağır abi takılıyor ama dişi çiftleşmek istiyordu.Erkeği özel beslıyorum yaptığım mamanın uzerıne bır mıktar keçiboynuzu pekmezı damlatıyorum bayılıyor.suyunada a-vit katıyorum arada. Birlerini görmüyorlar 4 gündür ve erkek hareketlendi dişinin sesini duydukça dört dönüyor sizce aradaki engelı kaldırayım mı ne zman dişiyi erkeğin kafesine koyayım.

Uploaded with ImageShack.us

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Erkek kuşunuz tünek te 360 derece bi o yana bi bu yana donuyorsa ve donerken ötüyorsa erkek kızışmıştır dişi ise aynı kafese konulursa kızışıp kızıştırılmadıgı belli olur aynı akfeste erkege dogru gıdıp umursamaz tavır alırsa dişi de kızışmıştır.

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Bence böyle 15 gün dişiyle erkeği ayrı tutun sonra dişiyi erkeğin olduğu kafese atın ve bu arada kuşlara sağlam bir bakım yapın vitamin,mama vs.Erkeğin ilgisinin çoğaldığını göreceksiniz ben böyle yapıyorum.Abilerimiz neder bilmem.

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
anladım.zaten mama olarak vitakraft-bonie ve vitte molen karışımı kullanıyorum.içerik olarak güzel oluyor karışımı.birbirlerini boyle gormesınler mı 15 gun boyunca?

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Her 2 tarafta kızışmışsa ayrı tutmanın anlamı yok kızışıp ayrı tutarsanız gün geçtikce eşleşme istediği azalmaya başlar.