Diyarbakırdan Semih

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Selamlar değerli abilerim bu sitede çok değerli abilerim olduğunu biliyorum ve bu yüzden bu siteyi seçtim.Selahhatin güçlü abimizin üretimhanesini internet üzerinden gördüm.İnşallah bende daha önceleri olan muhabbet sevgisi daha ileri götürmek istiyorum bu konuda değerli yardımlarınızı bekliyorum%3Cdivclass=%22msgbox%22%3ENofilesuploaded!%3C/div%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
hoş geldin semih inşaalah en kısa sürede hedeflerine ulaşırsın savaşmadan kazanılmaz

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
İlk başlarda muhabbetlerin hangi türünden başlanmalı.Çekoslavaklar mı?Hollanda mı?Belçika mı?Yerli mi?Jumbo mu?Elden hangisini rahat çıkarırız

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
semih hoş geldin safa getirdin güzel paylaşımlar diliyorum

kuşlar konusunda kendin karar vereceksin siteyi incele istersen bak bakalım arkadaşlarımız genelde hangi kuşları besliyorlar ben iri yerli muhabbet kuşu besliyorum

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Selahattin abi kuşlarının maşşallahı var bizim buraya gönderdiğin kuşlar varmı.İlk bakışta nasıl anlıyoruz yerli olduğunu.Petshoplarda kafası kırmızı olanlar var bunlara suriye kuşu diyorlarmış.Burda güzel kuş bulamıyorum.Kafes yaptıracam nasıl yaparız abi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
semih siteye bak üreticiler ne yapmış ne yapmamış tel kafestemi pvs kafesmi ahşap kafesmi bakacaksın bütçene göre ben kuş satmıyorum bendeki kuşların hepsini yeri var eğer karar verirsen yavru kuş alıp başlamalısın tabiki sabrın varsa sabrın yoksa biran evvel damızlık alıp üretime geçebilirsin

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Sellhatin abi sen ne önerirsin sağlık açısından.Ben pvc doğrama işi yapıyorum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  HoşGeldiniz Semih Bey, Sektöre geri dönüyormuşsunuz Hayırlı Olsun..
Bu Ülkeye daha çok Mubiş lazım.. Saygılarımla..

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Herkese sıcak kanlılığından dolayı tşk ediyorum.Bu sevda başka sevda bence  bıramıyon çok sesleri olmasına rağmen:)Kendim bir çiftle başlamak istiyorum bunun hangi ırk olacağına karar veremedim