DOĞA KUŞ EVLERI YENI VERSIYONLAR K AKBULUT

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Rengarenk olmalari bizim gözlere ho$ olabilir, ... o boyalar ne boyasi ? ? ?

Ku$lar yuvalari gagaliyor, oyuklari biraz daha i$liyor, ... zehirlenmeleri söz konusu bunlara agiz sürdükleri vakit, ... ben kendim yaptigim kutularimi 1 kere kullaniyorum, ve 1 yavru döneminden sonra atiyorum, ... hani atamiyan atmaz, dezinfekte yapanda yapsin, ... ben yenisini yapiyorum ve hizmetlerine sunuyorum, ... yeni mobilya gibi, ilacsiz, jilasiz, verniksiz, boyasiz, ...

Sati$ina engel ve mani olmak bir yana, boya gibi $eylere gerek varmi bilmiyorum, ... cikan yavrular renga renk olsa yetmezmi, ...  icon_think  ::)

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Bilmediğimden soruyorum müsadenizle. Bu kuş evlerinin kullanım alanları nerelerdir? Kafese takılacak cinsten değiller gördüğüm kadarıyla. Salmalarda mı kullanılıyor ya da bahçe peyzajında falan mı?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SAYIN ARKADAŞLAR GENELDE PEYZAJ MAKSATLI YAPILAN VE AYRICA HEDIYELIK BAĞIMINDA TURKIYEDE ILK VE TEK URETIMINI YAPARAK HIZMETINIZE SUNMUŞ BULUNMAKTAYIM BOYALARI KOK BOYASI DOĞAL TARAFIMDAN YAPILMAKTA OLUP SU BAZLI PARLATICI VE KENDIME AİT KESINLIKLE HİÇBI CANLIYA VE DOĞAYA ZARAR VERMEYECEK PARLATICI VE KORUYUCULARDA KULLANMAKTA VE ŞAHSIM ADINA PATENTLI OLARAK AÇIKLAYAMAYACAĞIM OZEL ÇALIŞMALARA SAHIP OLDUĞUMU HATIRLATIR KULLANIM ALANLARINIZA VE ISTEĞE BAĞLI OZEL SIPARIŞ ALIR TESLIM EDERIM SIKINTI YOK SLM

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam Kemal abi, eline sağlık gayet güzel şık tasarımlar yapıyorsun. Bizim burada birkaç otel ve incekum orman kampı projeleri var...seni yakında yuvalıklarınla ilgili rahatsız etmeyi düşünüyorum. Hayırlı satışlar dilerim.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Selam Kemal abi, eline sağlık gayet güzel şık tasarımlar yapıyorsun. Bizim burada birkaç otel ve incekum orman kampı projeleri var...seni yakında yuvalıklarınla ilgili rahatsız etmeyi düşünüyorum. Hayırlı satışlar dilerim.
NE DEMEK GUNAYIM RAHATSIZLIK ŞEREF DUYARIM SAYGILAR