Durmak Yok - Kışa Hazırlık

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Dedim ya Cumartesi pazar çalışma günlerimiz. Ne kadar çalışırsak o kadar iş çıkıyor. Karşısına geçip rahatça çay içebileceğim günler hiç olmayacak biliyorum. Birde derlerki salmada iş kolay, yemini suyunu ver tamam. Sakın inanmayın, iş bitmiyor arkadaş.

Kışa hazırlık ve havalandırmamız. Naylonu kışın kapatacağım, tabi havalandırma şart. Nazilli çözüm bilgisayardan fan aldım 12 voltluk harika çalışıyor. Çok sessiz birde.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Çok güzel olmuş Mehmet bey. Bol yavrular almanızı dilerim.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Hayırlı olsun Mehmet bey, Hazırlıklarla proğramın önünde olmak güzel..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Teşekkür ediyorum arkadaşlar, mecburen programın önünden gitmek lazım, önümüz kış. Hem soğukta  çalışmamız zor. Hemde üşütmeyeyim yavrularımı.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bu arada yeni mahsul yemler geldi. Kilosu 1.5 tan 50 kiloluk 5 çuval aldım.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bu arada yeni mahsul yemler geldi. Kilosu 1.5 tan 50 kiloluk 5 çuval aldım.
hayırlı olsun, heralde ayagında aldın, çok güzel uygun fiyat...konyada 1200 tl korgo ile oda 1400-1500 tl  ye    gelir...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yahya SAYIN' Alıntı:
hayırlı olsun, heralde ayagında aldın, çok güzel uygun fiyat...konyada 1200 tl korgo ile oda 1400-1500 tl  ye    gelir...
Hayır normal yemciden aldım, fiyat iyi gerçekten, 2 ay önce 60 kilosunu 110 tl den almıştım. Tabi eski yemden. Yemci denizli izmir karayol üzerinde. İzmire gelip geçerken önünden geçiyorsunuz :)  uçakla geçmiyorsanız tabi.

DRAHNALI

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Işık
hayrılı olsun güzel bir kışa hazırlılk programı mantıklı valla ah ah nerde benim kuşlarım eser kalmadı artık  :'( :'( :'( :'(

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yahya SAYIN' Alıntı:
Hayır normal yemciden aldım, fiyat iyi gerçekten, 2 ay önce 60 kilosunu 110 tl den almıştım. Tabi eski yemden. Yemci denizli izmir karayol üzerinde. İzmire gelip geçerken önünden geçiyorsunuz :)  uçakla geçmiyorsanız tabi.
Niye belediye kanalı yok mu gemiylede geçer belki... :(

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
abicim eline sağlık bu arada yuvalıklarda 2 büyük delikmi var yoksa benmi yalnış gördüm

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Merhaba Dışarıya 12 voltluk  bir fan takmanız yettimi temiz hava için malum şu anda kış ayındayız. Sonuçları nedir