M Merter murat Yeni Üyemiz Katılım 16 Mar 2010 Mesajlar 7 Konum elazığ Adı Merter Soyadı Murat 8 Nis 2010 #1 MERHABALAR ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ MUHABBET KUŞLALRI İLE İLGİLENİYORUM YAKLAŞIK 10 YILDIR ÜRETİM YAPIYORUM BÖYLE BİR ÇATI ALTINDA SİZLERLE TANIŞMAK, PAYLAŞAIMLARDA BULUNMAMIZI SAĞLAYAN SİTEK KURUCULARINA BÖYLE BİR PLATFORMU KURDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILAR..
MERHABALAR ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ MUHABBET KUŞLALRI İLE İLGİLENİYORUM YAKLAŞIK 10 YILDIR ÜRETİM YAPIYORUM BÖYLE BİR ÇATI ALTINDA SİZLERLE TANIŞMAK, PAYLAŞAIMLARDA BULUNMAMIZI SAĞLAYAN SİTEK KURUCULARINA BÖYLE BİR PLATFORMU KURDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILAR..
Ç çetin Uzman Üyemiz Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 332 Konum pendik/istanbul Adı Çetin Soyadı Gökmen 8 Nis 2010 #2 aramıza hoş geldiniz sizi bu çatının altında görmek bizleri mutlu edecek
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 8 Nis 2010 #3 merter hoş geldin kardeş bizleri mutlu ettin allahta seni mutlu eder inşallah bu arada kuşların maşallahı yedikleri yem kadar yavru alırsın inşallah
merter hoş geldin kardeş bizleri mutlu ettin allahta seni mutlu eder inşallah bu arada kuşların maşallahı yedikleri yem kadar yavru alırsın inşallah
E Ergün DUYGU Üyemiz Katılım 15 Mar 2010 Mesajlar 94 Konum istanbul Adı Ergün Soyadı Duygu 8 Nis 2010 #4 Hoşgeldiniz. Elazığı az çok bilirim 6 ayım geçti Akar otelde iş için gelmiştim Akarda kaldım. Güzl memleket ben seviyorum hele bide barajda balık yiyceksin off of
Hoşgeldiniz. Elazığı az çok bilirim 6 ayım geçti Akar otelde iş için gelmiştim Akarda kaldım. Güzl memleket ben seviyorum hele bide barajda balık yiyceksin off of
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,961 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 8 Nis 2010 #5 Merter hoş geldiniz.Ayrıca kuşlarınızın Maşaşllahı var, tüylerince yavru almanız dileğiyle...
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,513 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 8 Nis 2010 #6 Merter Bey, HoşGeldiniz.. Birlikte nice nice paylaşımlara..
M Merter murat Yeni Üyemiz Katılım 16 Mar 2010 Mesajlar 7 Konum elazığ Adı Merter Soyadı Murat 8 Nis 2010 #7 teşekkürler herkese saygılar.. faydalı paylaşımlar dileği ile..
M Merter murat Yeni Üyemiz Katılım 16 Mar 2010 Mesajlar 7 Konum elazığ Adı Merter Soyadı Murat 8 Nis 2010 #8 ergün bey yine yolunuz düşerse buralara beklerim beraber gideriz barajın kenarına balık yemeye..
Y Yaşar yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 477 Adı Yaşar Soyadı Yılmaz 9 Nis 2010 #9 merter bey aramıza hoş geldiniz
E Ergün DUYGU Üyemiz Katılım 15 Mar 2010 Mesajlar 94 Konum istanbul Adı Ergün Soyadı Duygu 9 Nis 2010 #10 Merter murat' Alıntı: ergün bey yine yolunuz düşerse buralara beklerim beraber gideriz barajın kenarına balık yemeye.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah özledim Elazığı.
Merter murat' Alıntı: ergün bey yine yolunuz düşerse buralara beklerim beraber gideriz barajın kenarına balık yemeye.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah özledim Elazığı.