Elma sirkesi !!!

Adı
Hacı Muhiddin
Soyadı
KESKİNKILINÇ

Elma Şirkesi Kuşlarımızda tüy dökümünde ve kuşlarımızda bit pire Ve sağlıklı olması için elma sirkeşi ile yıkamalıyız yada bir kaba elma sirkesi koyup pamukla pandırıp kuşun tüylerine sürmeliyiz.Böylece kuşumuz rahatlar ve sağlığının durumunu arttırmış oluruz.Deneyin Fark ediceksiniz

Kaynak : http://www.muhabbetkusutr.com/forum/bakim/elma_sirkesi_ve_kuslar

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
elma sirkesi haftada birgün verilmesi gereken bir sıvı tafsiye ederim

Ahmet

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
TATAR
suluklarına koyupta içmeleri için sunmak gerekiyor diye duydum..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet' Alıntı:
suluklarına koyupta içmeleri için sunmak gerekiyor diye duydum..
Kuşlarınızın suluklarını akşamdan toplayıp (amaç kuşları susatmak ve sabah ilaç v.b. verildiğinden hemen suya yönlendirmek için) sabah her suluga 2-3 damla verilmelidir, herşeyin fazlası zarardır...Banyo verirkende banyo suyuna bir çay kaşığı katmanız yeterlidir...

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMLARINIZDAN DOLAYI...KUŞLARIMIZA ELMA SİRKESİNİ GÜNLÜK OLARAK SULARINA KARIŞTIRIRSAK HERHANGİ Bİ ZARARI VARMI BEN BU UYGULAMAYA GEÇTİM SULARINA GÜNLÜK OLARAK EKLİYORUM Bİ MİKTAR YADA NE KADAR ARAYLA VERİLMELİ YADA ZARARLARI NELERDİR?

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
hasan bey elma sirkesi hakkında bir arkadaş geçen gün bir arkadaş topik açmıştı sanırım

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ben üretimci bi arkadaşın tavsiyesi üzerine  1 haftadır veriyorum isim vermiyim hangi amaçla bana hergün ver dediginide bilmiorum  kuşlara yanlız zayıfladılar kuşlar kimide ishal oldu nasıl toparlıycam aklım karıştı ilaç ne kullanabilirim?

mustafa izmirli

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
İzmirli
elma sirkesini kuşlarımızın bağırsaklarını iyi çalıştırsın rahatlatsın diye veririz. ama belli aralıklarla olması gerektiğine inanıyorum.fazlası ishal yapmış.size öneren arkadaşın kuşları bağısıklık kazanmıs demekki yoksa kımse yanlıs bilgi vermez kanısındayım. ishalı kesmek için  dogal yöntem patetes haşlaması verebilirsiniz.kum darı veriyorsanız kuşlar  kuşların ishali düzelinceye kadar ince(kanarya ) yemi verebilirsiniz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
HasanKARAKUŞ' Alıntı:
ben üretimci bi arkadaşın tavsiyesi üzerine  1 haftadır veriyorum isim vermiyim hangi amaçla bana hergün ver dediginide bilmiorum  kuşlara yanlız zayıfladılar kuşlar kimide ishal oldu nasıl toparlıycam aklım karıştı ilaç ne kullanabilirim?
Hergün vermek çok fazla, enfazla haftada iki gün veriniz.Ben haftada birgün her suluğa 2-3 damla damlatırım...

Ayrıca Çetin arkadaşıma katılıyorum, azı karar çoğu zarar...

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
elma sirkeside piyasada ucuzlarıda var ben cam şişede satılan kemal kükrer marka olanı tafsiye ediyorum arkadaşlar çok keskin ve kaliteli

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Sitede gezinirken üretici arkadaşların değişik vitaminlerin yanında yaklaşık 10 günde yada haftada bir sularına kattıklarını okumuştum ve arkadaşların çoğu bunu onaylamıştı haftada bir ideal gibi iki gün taze su bir gün bir vitaminli su iki gün taze su elma sirkeli su gibi

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
elma sirkesi probiotik özelliği olan sıvı kuşlarımıza haftada en az 2 kere suluklarına katmamızda fayda var arkadaşlar