beykozlu_burak
Üyemiz
1çift muhabbet kuşum var dişim enerji bloğu taktığım günün gecesine kadar paramparça etmiş bitirmiş bu normal bişey mi?
Bu taktığın enerji bloğu karışımındaki maddeler çabuk dağıldıysa bir aksilik vardır imalat hatası vardır yoksa kuşunuz bloğu hemen dağıtamazbeykozlu_burak' Alıntı:1çift muhabbet kuşum var dişim enerji bloğu taktığım günün gecesine kadar paramparça etmiş bitirmiş bu normal bişey mi?
İçeriğinde bozulma meydana gelmiş olabilirbeykozlu_burak' Alıntı:anladım selahattin abi.. witte molen almıştım kırmızımsı bi yapısı var witte molen iyi marka diye biliyordum ama
Senin dediğin İyotlu Enerji blogu olmasın. Tamamen kırmızıya yakın ve küçük diktörgen şeklinde. o İyotlu olanından. Benim kuşta bayılıyor buna. Yarısını Kemire kemire bitirdi taktıktan 1-2 gun sonra. Şuan normale döndü. Kalamar takınca istedikçe kemiriyor. Ama Normal Enerji blogu diyorsan o zor gibi. Kafeste takılı olmasına ragmen herhangi bir dağılma söz konusu değil.beykozlu_burak' Alıntı:anladım selahattin abi.. witte molen almıştım kırmızımsı bi yapısı var witte molen iyi marka diye biliyordum ama