enerji blok

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
1çift muhabbet kuşum var dişim enerji bloğu taktığım günün gecesine kadar paramparça etmiş bitirmiş bu normal bişey mi?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
beykozlu_burak' Alıntı:
1çift muhabbet kuşum var dişim enerji bloğu taktığım günün gecesine kadar paramparça etmiş bitirmiş bu normal bişey mi?
Bu taktığın enerji bloğu karışımındaki maddeler çabuk dağıldıysa bir aksilik vardır imalat hatası vardır yoksa kuşunuz bloğu hemen dağıtamaz

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
anladım selahattin abi.. witte molen almıştım kırmızımsı bi yapısı var witte molen iyi marka diye biliyordum ama

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
beykozlu_burak' Alıntı:
anladım selahattin abi.. witte molen almıştım kırmızımsı bi yapısı var witte molen iyi marka diye biliyordum ama
İçeriğinde bozulma meydana gelmiş olabilir

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
beykozlu_burak' Alıntı:
Senin dediğin İyotlu Enerji blogu olmasın. Tamamen kırmızıya yakın  ve küçük diktörgen şeklinde. o İyotlu olanından. Benim kuşta bayılıyor buna.  Yarısını Kemire kemire bitirdi taktıktan 1-2 gun sonra.  Şuan normale döndü. Kalamar takınca istedikçe kemiriyor. Ama Normal Enerji blogu diyorsan o zor gibi. Kafeste takılı olmasına ragmen herhangi bir dağılma söz konusu değil.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bayağı ihtiyacı vardı demekki, enerji bloksuz, gaga taşsız kafes olmamalı. Onlar için ihtiyaç.

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Bahsettiğiniz iyotlu enerji bloklarının yapısı daha yumuşak ve dağılmaya, parçalanmaya müsait. Kuşlar ilk zamanlarda veya bazı dönemlerde çok yoğun kemirebiliyor ama sonra normale dönüyor.

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
ewt bahsettiğim iyotlu enerji blok. kırmızı renkte. 2 kere aldım ilk alışımda alışma süreci dokunana kadar bişey olmadı dokununca parça parça etti:D 2.sindede aynı şekil:D beğeniyor heralde onu:D kalamar var onu ellemiyor yani elliyorlarda mesela 4 aydır takılı anca yarısı bitiyor ama enerji blok dayanmıyor 1 gün:D bide gaga taşı denicem ona nasıl tepki verecekler acaba