Erkan Yetim Adamlığı Senden Öğrenecek Değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Öncelikle Bu konuyu imeiyd.org açtım, oradan kaldırdılar. Erkan Yetim İstifa ediyorum diye bir konu açmış. Neden üyeliğinin silinmesini istediğini sorduklarında da benım hakkımda yanlış şeyler yazmış. Bugunde bana çok çirkin bir mesaj atmış. Hepsi ve geçen süre aşağıda anlatılmıştır. En azından burada ki herkez okusun. Buradaki üyeler ''yapılan haksızlıkları,kimin doğru kimin yanlış yaptığını'' görsünler ki yarın bir gün birisinin kapsını çalarken ona göre tetbirli olsunlar.

Selahattin Abi senden ricam konuyu silme.

Selamun Aleykum

Öncellekle İsmim Coşkun. Bu platfromda pek yazmam ama konuları takip ederim. Muhabbetkuşuureticileri.org sitesindeyim. Erkan yetimle orada tanıştık.  Kendisinden 1 adet Jumbo kuş temin ettim. 

İlk buradan başlıyalım.Tanışma faslıyla. Ben otelde çalışıyorum demiştim. Bana ''oo meslaşktasız bende hamburgta okudum, İzmir swiss otelde FNB Managerim dedi' Neyse hayırlı olsun diyip arkadaşımda orada çalıştıgını söyleyip konuyu kapatmıştık. (Arkadşaımın ismini verdiğimde tanımıyorum şuan aklıma gelmedi demişti,Kendi departmanında çalıştıgı Garsonu nasıl tanımıyorsa çok ilginç) Aradan 1-2 gün sonra arkadaşımı arayıp selam söylemesini söyledim. Kendisi okuldan sınıf arkadaşımdır. Halen İzmir Swiss Otelde çalışıyor. Bana dedi ki öyle birisi burada yok . Orada bir şok oldum. Hadi olur diyip kapattım konuyu. Kendisine sordugumdada bu konuda cevap alamadım. Neyse kimin nasıl oldugunu bilin diye yazıyorum. Kendisi benım adamlıgımı sorgulamış ya,asıl kendisi nasıl birisiymiş bilin. İnsanları 5 dakıkada karalımayı biliyor.

Muhabbetkuşu ureticileri.org sitesinde ''Bursa İçin Hakiki Jumbo Yavru Arıyorum'' diye bir konu açtım. Kendisi açtıgım konuya bir mesaj atmıştır ve bu sayede ondan kuş temin ettim. İlk MSN üzerinde görüştük. Bende birini beğendim. http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1898.msg18954.html#msg18954 bu satılık ilanında ki baştan 4. olan önde ki spangle yavruda anlaştık. Resimleri msn üzerinden gönderdi. O linke tıklıyıp girdiğinizde fiyatın 125 TL oldugunu göruyorsunuz. Bense kuşu 150 TL ye satın aldım. Tabi sorunda bu satılık ilanını kuşu anlaştıktan sonra görmem oldu. Kendisi bana en başta demedi '' Bak Coşkun buralara ben zaten ilan açtım fiyat 125 TLdiye, ama yol parası içinde diye sana 150 TLye satıyorum''. Sonra ben bu fiyat farkını gördüğümde kendisini arayıp durumu anlattım.Adam akıllı cevap alamadım. Yok işte toptan alımlarda imiş o fiyat. Oysa toptan alımlarda fiyatı 100 TL olarak belirtmiş. Konuştugumuzda pazarlık yapmıcam diye üstelemedim. 150 TLyi yolladım.  Bana bu paranın içinde yol ücretide  var demedi. Sadece 150 TL dedi kuşuda otobusle gönderirim dedi. Eyvallah diyorum. Bunlar olur diyorum. Ama en başta bişeyler kaybettim. O da nedir ''güven''.  Güven duymayan insan kuşku içinde olur ve sorununu hemen sonuçlandırmak ister. Ben sorunun üstüne gittikçe neden sorun benmişim gibi oldum kendisi tarafından....

Daha sonra kuş elime geçtiğinde beğendim. kuş bana geldiğinde 50 günlüktü. Buraya kadar bişey yok. Erkek istedim dişi çıktı. Bunuda geçtim. Yavru kuş sonuçta cere rengi değişebilir,anlaşılmayabilir. Gayette doğaldır. Sonra isteyen bu linkte ona çok teşekkur ettiğimi ve geçen tüm süreci görebilir.  http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1909.0.html

Aradan geçen 1 aylık süreçte kuşta hiç bir sorun yoktu. Sonradan kuşun cere rengi değişmeye başladı. Tüye giremedi.  Bende hormon bozuklugu oldugunu düşünüp kendisine bunu aktardım. Kötülemedik etmedik. Anlattık. Yollmak istediğimi söyledim. Kocaman adamsın sorunu çözüp,müşterini memnun edeceğine gelip burada neler konusuyor. Bana ne msajlar atıyor. Sonuçta kuşu kendisinden aldım. Kuşta bir sorun varsa gidip Aliye mi danışayım. Ali bu kuşu al geri diye. Tabikide kimden aldıysam ona söylerim. Sorun zaten davranışta,sözlerde. Görndüğü gibi olmamasında. tabikide benımde çevrem var. Tanıdıgım çok sevip saydıgım kuşcular var. Onlarında görüşünü aldım,lalırımda. Bundan daha doğal ne olabilir. Ama en son kararı kendim veririm. İçime sinmeyen bişeyide çıkıp söylemek. Başkalarından akıl almak değildir.

Kendisinde söyle bir mesaj geldi.Ben durumu izaa ettiğimde;

Bu mesajdan 2 dakıka sonra bir mesaj daha geldi.

Ben kendisine ona buna danıştım demedim. Artık nereden nem kaptıysa 2 dakıkada tepesi atmış. Bana gelip başkasına inanma ama gel benim doktor arkadaşıma inan diyor. Yani bir inandırma girişine girişti. Benım muhattabım sensin dedim. Benım çevremi kötülüyor bilip bilmeden.

Bu yeni yolluyacagı kuşu Erkek istiyorum demiştim. Ayırmış ama bir türlü ses gelmedi. Bende daha sonra ozaman yine dişi olsun başka bir abimden erkek alacam dedim. Kendisde yok dedi. Ama başka bir dişi varmış benım kuşun üstüne 100 TL istedi. Bende yok dedim.

Mesajları 28 Kasımda gönderdi. Bugun 16 Aralık 2010. Tam 18 gün geçti ve müsait bir zamanı bulamadı. Ne zaman konussak göndereceğini söyledi. En son yıllık izine çıktıgımda gönderecem anca ozaman müsait olacam dedi. Bende tamam dedim. Tabi geçen süreçte mesajlar attım. Bende 1-2 tanesini koyayım. Çünkü yolladıgım mesajları kaydetmemişim. Burada kafalarda soru işareti olmasın. Silmediyse benım yolladıgım tüm mesajları buraya koyabilir. Bakalım nereden bir yanlış varmış görelim.

Sonra burada bir konu açıp üyeliğinin silinmesini İstemiş. Bunu beni alakadar etmez. Ama niçin diye doruldugunu şöyle birşeyler yazmış;

erkanyetim' Alıntı:
olay su abılerım kardeşlerım.bır arkadasımız çok ıstedığı için bır yavru verdım verdığımde yeme yenı dusmustu arkadasımız 3 hafta sonra benı arıyor bu kusta hormon bozukluğu var ben gerı gondermek ıstıyorum dıyor allah askına mustafa başkanım solermsınız bana 45 gunluk dişi yavru kusta ne gıbı hormon bozukluğu olur??sonra 2 hafta sonra tekrar arıyor bu kus guzel değil gerı gondermek ıstıyorum dıyor tamam dıyorum gonder sonra benımle ırtıbatı kesıyor daha sonra baska bır sıtede benım için abuk subuk yorumlar yapıyor.

bende yapı olarak çok alıgan bır ınsanım bole olayları duyunca resmen hayattan soğuyorum bugunde duyunca soğudum ve bundan sonra net ortamından çıkıp kendı kusumu uretıp tamamen hobı olark surdurmeye karar verdım.kus satısı falanda yapmıyacağım kendı yağımda kavrulacağım yanı.hakkımda hayırlısı olsun ınsallah.burdakı herkezı çok sevıyorum çok sevdığım dostlarım oldu bu sıte sayesınde sızlerı asla unutmuyacağım.hakkınızı helal edın.herkez gelır gıder ama kus sevgisi ve dostluk bakıdır.allaha emanet olun.

Evet senden kuş almayı çok istedim. Aldımda, aldıgımada bin pişman ettin. Çünkü bu senin sayende oldu. Sonra sorun çıktıgını ilettiğimde''Niye Ozaman tamam Coşkun gönder dedin''. Yok deseydin ya. Şimdi burada neyi irdeliyorsun. Sen Kuşcusun diye senin dediğin herşey doğrumu olacak? Msn üzerinde görüşüp resimleri gönderdiğimde yok Tüye girememiş bundan bişey yok.  Radika ver, sebzeye yüklen şu vitamini al diyen kendindin. Tamam dedim diye bunları söyledi diye ben kuşu göndermekten vazmı geçtiğimi düşünüyor kendince. Sonra 3 Aralıkta mesaj attım. Ahanda yukarıda resmi var. Gönder bu iş böyle olmuyacak diyorum. Yani radika vermekle, vitamin vermekle olmucak diyorum. O zannediyor ki bana şunu bunu yap dediğinde orada bu konuyu kapayıp yoluma bakacam. Sen üreticiysen senden kuş alan insaları memnun etmen gerekiyor. Bir sorun varki kapını çalımısım. Çıkıpta buralarda arkamdan atıp tutman nasıl biri oldugunu gösteriyor. Öyle atıp tutmakla olmuyor bu işler. Şunuda açıklık getireyim ''Bende herkeze gösterip, böyle konuşanlara göstereyim kuşun nasıl oldugunu'' Kendisi diyor ya ona buna inanma diye bende ona sözlerine atıfta bulunarak onu söyledim. Ayrıca 2 hafta sonra falan aramadım. Mesaj attım. Mesajda yukarıda. Bu benı iyice çocuk zannetmiş. Benim kimseyle irtibatı kopardıgım yok. Telefonum belli,adresim belli. Facebokta eklisin,Msnde eklisin. Diğer siteye hergün giriyorum. Nasıl irtibatı kesiyorum onu anlamadım. Diğer site dediğin muhabbetkusuureticileri.org anlıyorum. Hadi bakalım abuk sabuk senin hakkında yazıdıgım,yorumlarımı, duydugun şeyleri ispatla!!!! ispatlıyamazsan ADAM DEĞİLSİN ERKAN YETİM.

Senin derdin kuşu geri almamak için ortalıgı kasıp kavurup birine ihaleyi yıkıp aradan sıvıçmak.Ama bu kuşu alacaksın. Ve yeniside değil paramı yolluyacaksın. Sen bana böyle yapıyorsan eğer. Bende gerekeni yapıyorum.Bana böyle bir mesaj atmak yerine adam gibi yazmaya devam etseydin bu sorunu hallederdik. Ama senin mayan bunu kaldırmıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...