ERKEK MUHABBET KUŞU KUYRUK BÖLGESİ TÜYLERİNİ KOPARIYOR

dorukhandemircan

Yeni Üyemiz
Adı
dorukhan
Soyadı
demircan
Muhabbet kuşum bir süredir arka kuyruk tüyünü koparıyor. O kuyruk hep kısa kalıyor. kanatlarının alt bölümündeki tüyleri de düzgün değil gagasıyla bozuyor. Bir de üşengeçlik var. O tüylerden olduğunu düşünüyorum. Uçmak istemiyor. Hep bir kısa yol arıyor. Zorla havaya atıyorum. Sonra da yere konduğunda kanatlarını kısa kısa çırpıyor. Belki normal bir şeydir bilmiyorum ama sanki kızdığında gagasıyla bir yerlere vuruyor.Fotoğraflarını da attım net bir şekilde belli.
Kuş çok güzel konuşuyor.
Sabah akşam susmuyor.
Sürekli ilgi gösteriliyor.
Parmağımda tek ayağını kaldırıp uyuyor.
Bazen dudaklarıma ağzını dayayıp uyuyor.
Çok hareketli.
Evin herhangi bir odasından çağırsak geliyor
Yeme içme problemi de yok.
Sabah kahvaltısı akşam yemeği farketmez. Kaşık çatal sesi duyduğunda sofraya atlıyor her şeyden yemek istiyor. Zor uzaklaştırıyoruz.
Kafese sokmuyoruz gün boyu dışarıda.
Yemi,kalamarı,daldarısı,yulafı,ballı yemi sürekli değişiyor.
Tek problemimiz bu tüyleri neden koparıp atıyor anlayamıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. WhatsApp Image 2021-01-23 at 14.28.31 (1).jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.15.51.jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.15.50.jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.15.49 (1).jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.15.49.jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.15.48.jpegWhatsApp Image 2021-01-23 at 14.28.31.jpeg

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Muhabbet kuşum bir süredir arka kuyruk tüyünü koparıyor. O kuyruk hep kısa kalıyor. kanatlarının alt bölümündeki tüyleri de düzgün değil gagasıyla bozuyor. Bir de üşengeçlik var. O tüylerden olduğunu düşünüyorum. Uçmak istemiyor. Hep bir kısa yol arıyor. Zorla havaya atıyorum. Sonra da yere konduğunda kanatlarını kısa kısa çırpıyor. Belki normal bir şeydir bilmiyorum ama sanki kızdığında gagasıyla bir yerlere vuruyor.Fotoğraflarını da attım net bir şekilde belli.
Kuş çok güzel konuşuyor.
Sabah akşam susmuyor.
Sürekli ilgi gösteriliyor.
Parmağımda tek ayağını kaldırıp uyuyor.
Bazen dudaklarıma ağzını dayayıp uyuyor.
Çok hareketli.
Evin herhangi bir odasından çağırsak geliyor
Yeme içme problemi de yok.
Sabah kahvaltısı akşam yemeği farketmez. Kaşık çatal sesi duyduğunda sofraya atlıyor her şeyden yemek istiyor. Zor uzaklaştırıyoruz.
Kafese sokmuyoruz gün boyu dışarıda.
Yemi,kalamarı,daldarısı,yulafı,ballı yemi sürekli değişiyor.
Tek problemimiz bu tüyleri neden koparıp atıyor anlayamıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 9082Ekli dosyayı görüntüle 9085Ekli dosyayı görüntüle 9086Ekli dosyayı görüntüle 9087Ekli dosyayı görüntüle 9088Ekli dosyayı görüntüle 9089Ekli dosyayı görüntüle 9090
Selamlar,

Tüy yolma ile ilgili Ayhan Bey'in videosunu izleyin. Çinko eksikliği sebebiyle yapabiliyor olabilir. Buna uygun tedaviyi uygulayabilirsiniz. Bu bir davranışsal bozukluk olduğu için pek ilaçla tedavi edilmesi mümkün olmayabilir.

Geçmiş olsun.