Eş tutma

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Kavga eden kuşların sonradan eş tutması mümkünmü.yeni aldığım kuşlarm baya kavgacılar beklemekte yarar varmı yoksa kesinlikle olmazmı

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bende öyle 2 cift vardı eş tutmadılar .dişi erkegi begenmemiştir eşleri degiştir ben öyle yaptım

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Kuşların eğer bir çiftse eninde sonunda eş olacaklardır,hazır olmayabilirler ,ufak olabilirler,üreme dönemine girdiklerinde kimse engelleyemez azıcık sabır....

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Resim eklemeniz kuşlar hakkında fikir yürütmeyi kolaylaştıracaktır.
Ancak arasıra kavga eden kuş eş tutmayacak diye bir kaide yok.
Siz dediğim gibi resim ekleyin isterseniz

snmz34

Yeni Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Ekinci
Bence es tutma olayı buyuk sabır gerektırebılır bazen.Bazen hemen tutar bazen ise geç tutar ama tutar yanı :D sabret kardes.

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Saolun cevaplar için biraz dişi sert bi kuş eskieşindenayrılmak zorunda kalmış ben kuşcudan aldım daha önce yavru yapmış yeni erkeği pek yanaştırmıyor.ama aynı tünekte arada kovalamak şartıyla durmasına izin veriyor  :D

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
benim de 1 çift'im dün baktım baya kapışıyorlar,yavruları da oldu erkek çok saldırıyor ama dişi hazır değil.erkek de zorla eşleşmek istiyor,dişiden yanıt alamayınca kavga ediyor:D enin de sonun da olur fakat dişi erkeği çok döverse erkeği öldürme olasılığı bile var dikkat edin derim...