eş tutmama...

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
benim dişi kuş eşi ölünce yavruları yanlız büyüttü ve yan kafesteki çiftin erkeğiyle çift olmuş ikisini serbest bıraktım çiftleştiler ve ondan başka hangi erkeği koyduysam kabul etmedi bugün dişiyi o odadan aldım sabahtan akşama kadar başka bi odada yanlız kaldı akşam başka bir erkeği yanına getirdim hemen çift oldu yem verdiler birbirlerine şimdi kaşıyolar birbirlerini ama hala diğer kuşların odasına koymadım 2 gün sonra koymayı düşünüyorum çünkü diğer erkeği görünce bunu yine dövüyo dişi. ama size de bir sorum var dişi kuyruğunu kaldırıyo bu erkek üzerine çıkmıyo hala ötüyo dişide sinirlenip bağırıyo :D ne galiba erkek çiftleşmeyi bilmiyo çünkü daha 6 aylık ne yapabilirim ????

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Evet genç olduğundandır. Az daha sabrederseniz, büyük ihtimalle murada ereceksiniz.

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
ya serbest bırakınca hep o erkekle çiftleşiyolar kendi kendine kafesin içine 3 yumurta yaptı bende o yumurtaları alıp diğer kuşun altına koydum :D deli bu kuş yaaa kocasızlıktan ölecek :D

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
atilla' Alıntı:
ama size de bir sorum var dişi kuyruğunu kaldırıyo bu erkek üzerine çıkmıyo hala ötüyo dişide sinirlenip bağırıyo :D ne galiba erkek çiftleşmeyi bilmiyo çünkü daha 6 aylık ne yapabilirim ????
    Sabredin gün gelir aslan kesilirler..

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
inşallah bakalım ama dişinin erkeğe öğretmesi gereken çok şey var :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
atilla' Alıntı:
benim dişi kuş eşi ölünce yavruları yanlız büyüttü ve yan kafesteki çiftin erkeğiyle çift olmuş ikisini serbest bıraktım çiftleştiler ve ondan başka hangi erkeği koyduysam kabul etmedi bugün dişiyi o odadan aldım sabahtan akşama kadar başka bi odada yanlız kaldı akşad başka bir erkeği yanına getirdim hemen çift oldu yem verdiler birbirlerine şimdi kaşıyolar birbirlerini ama hala diğer kuşların odasına koymadım 2 gün sonra koymayı düşünüyorum çünkü diğer erkeği görünce bunu yine dövüyo dişi. ama size de bir sorum var dişi kuyruğunu kaldırıyo bu erkek üzerine çıkmıyo hala ötüyo dişide sinirlenip bağırıyo :D ne galiba erkek çiftleşmeyi bilmiyo çünkü daha 6 aylık ne yapabilirim ????
Dişi kızgın olduğu için bağırır. Demekki erkek çiftleşmek için hazır değil. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bekleyin zamanı geldiğinde çiftleşeceklerdir