EŞE ATMA

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Biliyosunuz muhabbetler zor eş beğeniyo acaba yeni aldığım erkeği dişinin yanına nasıl atmalıyım dişim çok huysuz bi kuş hemen gagalıyo erkekleri tecrübeli ustalardan cevap bekliyorum.

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
ben ce önce bir kafese yada ona benzer bir şeye koy kuşu ama ayrı olsunlar birilerini görsünler  ancak değemesinler 5-6 saat sonra aynı kafese koy

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
tryy' Alıntı:
kendi muhabbet kuşunu aldığın kuşçuya gö tür  seçtiğin erkeklerle aynı kafese koydur biraz zaman tanı kendine eş seçsin erkek mubiş nekadar fazla olursa o kadar seçme şansı olur.
  +1

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yahya SAYIN' Alıntı:
Bence kümesin hakimiyetini dişi almış, Çünkü erkek pusmuş, erkegi değiştir bence, yeni aldıgın erkeğide hangi kafeste üretim yapacaksan okafeste bir-ikigün erkek yalnız kalsın, erkegin yanına sonra dişiyi atınız ki kafes hakimiyeti erkekte olsun...hiçbir zaman dişinin yanına erkek atılmaz, aksi takdirde üzücü sonuçlar olabilir...:)

Not:Belki erkekte başka bir rahatsızlık olma, kendini daha hazır hissetmeme v.b. nedenlerde olabilir...
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
tryy' Alıntı:
kendi muhabbet kuşunu aldığın kuşçuya gütür  seçtiğin erkeklerle aynı kafese koydur biraz zaman tanı kendine eş seçsin erkek mubiş nekadar fazla olursa o kadar seçme şansı olur.
+3

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Ya kırıkkalede öle bi şansım yok işte çok az sayıda damızlık var zaten 5 tane kuşcu var hepsinde birer ikişer erkek anca var diğerleri hep yavru oluyor.