EV ÜRETİCİLERİ İÇİN YEM TEMİZLEME MAKİNESİNİN KÜÇÜK VE PRATİK VERSYONU

traxexksk

Üyemiz
Adı
Oğuz
Soyadı
ERGÜL
Süpermiş bu hemen deneyeyim yaklaşık 5 kg vardır herhalde biriktirmiştim bir umut :) paylaşım için teşekkürler.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
pet şişenin üstünüde deliklimi yapıyoruz yoksa tamamen açık mı ?
Ona dikkat etmedim ama sadece altta delik var bence,ben huni ile şişeye boşattım yemleri ve sonra ağzına süpürgeyi tuttuğumda çekti.Yani o kapak bölümüne bi ek yapmadım yemi dökeceğim zaman huni kullanıyorum o kadar :)

minik

Takipçi Üyemiz
Adı
OKTAY
Soyadı
türkdönmez
alt taraftakı hava delikleri hava akımını dönüşümlü yaptıhı için hepsini çekmiyor sadece boş kabukları çekiyor alt tarafı delik olmassa hebsını çeker o zaman

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Teşekkürler. Bende yapmaya başlamıştım bir makina, yazık oldu 2 adet saklama kabına :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mehmet KILINÇ' Alıntı:
Teşekkürler. Bende yapmaya başlamıştım bir makina, yazık oldu 2 adet saklama kabına :)
Rica ederim işinize yarar insallah.Zaten yaptığınız makine de ilk seferde başarılı olacağınızı sanmam uğraşlar sonucu beceriyor yapan arkadaşlar.Bu paylaştığımda ise öyle değil 2-3 şişe free versende 4. de beceriyorsun 10dk da hazır oluyor :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler bende deneyeceğim oldukça çok birikmiş kabuklarım var çoğuda yem yaramazlar dökmüş hep :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler bende deneyeceğim oldukça çok birikmiş kabuklarım var çoğuda yem yaramazlar dökmüş hep :)
Rica ederim,Bende o konuda çok şikayetciyim bir dişim var özellikle akıllı yemlikteki bütün yemi bir günde aşağı dökebiliyor eşeleyerek o yuzden araştırdım yem ayıklamanın pratik yollarını :)

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
güzel birşey gerçekten ben ogün yem üfleme makinası yapayım dedim 30 tl boşa gitti önemi yok tabi 30tlninde elimize bişey geçmedi ondan dolayı söyledim ama bu gerçekten iyiymiş fakat bunu şöyle yapabilir hava deliklerinden 10 15 tane kadarda şişenin yanına açarsak daha iyi olacakdır

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Lütfi ÖZER' Alıntı:
güzel birşey gerçekten ben ogün yem üfleme makinası yapayım dedim 30 tl boşa gitti önemi yok tabi 30tlninde elimize bişey geçmedi ondan dolayı söyledim ama bu gerçekten iyiymiş fakat bunu şöyle yapabilir hava deliklerinden 10 15 tane kadarda şişenin yanına açarsak daha iyi olacakdır
Denemek lazım Lütfü Bey böyle basıt birşey daha da geliştirilebilir dediğiniz gibi.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Denemek lazım Lütfü Bey böyle basıt birşey daha da geliştirilebilir dediğiniz gibi.
bu haliyle bile mükemmel nezamandır böyle birşey arıyordum, helal olsun bektaş  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd