Eve yeni gelen yumurtalı çiftim????

yatahaze

Üyemiz
Adı
İlker
Soyadı
Hayat
Kuşlarımı altında yumurtalarıyla eve getirdim kısa bir mesafeden ve evde bulunan kafese yerleştirdim 4 saattir dişi hiç kalkmadı erkek ise arada çıkıp giriyor acaba dişi yumurtalara bakar mı?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Biraz zor ihtimal ama inşaallah beklediğiniz gibi olur herşey

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
çıkmaması önemli değil yumurtaları yiye bilir sitresten ama bazı kuşlar yumurtalarını çıkarıp yavrularını büyütebiliyor hayırlı olsun

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Aklınızda olsun, yumurtalı  veya yavrulu kuş aldıgınızda kuşları kendi yumurtladığı ve yavru çıkardığı yuvalıkla beraber getiriniz ve kafesinize öylece takınız, % 100 olmasa bile %99 hiç bir sorun olmaz...

yatahaze

Üyemiz
Adı
İlker
Soyadı
Hayat
Evet aynen öyle yaptım getirirken bir gazete ile ağzını kapattım yuvalığın elimden geldiğince sarsmadan gelir gelmezde değiştirmemek üzere koydugum kafese koyup uzaktan gözlemledim kuş gün içinde 2-3 dk aralıklarla çıktı ama tekrar girdi baktıgımda yumurtaları gagasıyla altına aldıgını gördüm bir problem yok gibi umarım hersey yolunnda gider... saolun cevaplarınız için...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Aklınızda olsun, yumurtalı  veya yavrulu kuş aldıgınızda kuşları kendi yumurtladığı ve yavru çıkardığı yuvalıkla beraber getiriniz ve kafesinize öylece takınız, % 100 olmasa bile %99 hiç bir sorun olmaz...
yahyanın dediği kesin doğru eğer kuşunuz yuvalıktan çıkmıyorsa o yumurtalara oturup yavruları çıkarıp büyütecektir ama o yavrular çıkıp yeme düşüp kafesten aldığınızda işte ozaman dişi kuş biraz bocalayacaktır belli bir zaman sonrada inşallah tekrar yumurta yapacaktır

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
yatahaze' Alıntı:
Evet aynen öyle yaptım getirirken bir gazete ile ağzını kapattım yuvalığın elimden geldiğince sarsmadan gelir gelmezde değiştirmemek üzere koydugum kafese koyup uzaktan gözlemledim kuş gün içinde 2-3 dk aralıklarla çıktı ama tekrar girdi baktıgımda yumurtaları gagasıyla altına aldıgını gördüm bir problem yok gibi umarım hersey yolunnda gider... saolun cevaplarınız için...
  ;)