Facebookta ''Muhahbbetkuşuüreticileri.org'' Neden Yok

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bildiğiniz çığ gibi büyüyen sosyal paylaşım sitesinde  ''Muhahbbetkuşuüreticileri.org''  sayfasını göremedim. Böyle bir düşünceniz var mı? Yoksa sadece buranın yeterli oldugunu mu düşünüyorsunuz. En azından buranın daha geniş kitlelere duyrulması açısından iyi olmaz mı?

Saygılar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Coşkun bey, fikir verdiğiniz için Teşekkürler..

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Fikrinize saygı duyuyorum fakat facebook yada benzer paylaşım platformlarının nekadar ciddiyetsiz ve paylaşım platformu adının sadece lafta kaldığı tamamen kadın erkek ilişkisi üzerine işleyen bir platformda yer almamızın gerekli olmadıgını düşünüyorum. Böyle bir platformda yer almamız forumumuzun ciddiyetini sarsacagı kanaatindeyim. Şahsıma münasır. Saygılar.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
CaSuS' Alıntı:
Fikrinize saygı duyuyorum fakat facebook yada benzer paylaşım platformlarının nekadar ciddiyetsiz ve paylaşım platformu adının sadece lafta kaldığı tamamen kadın erkek ilişkisi üzerine işleyen bir platformda yer almamızın gerekli olmadıgını düşünüyorum. Böyle bir platformda yer almamız forumumuzun ciddiyetini sarsacagı kanaatindeyim. Şahsıma münasır. Saygılar.
Mehmet kesinlikle sana katılıyorum sitemizin ciddiyeti bozulur sırf kendimizi tanıtıp sitemize üye kazandırcaz diye bu rizikoya girilmeyeceğini düşünüyorum

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Ustalar malum bildiğiniz üzere muhabbetkuslari.org olarak bizim facebook'ta grubumuz mevcut. Eğer facebook ta bir faaliyet göstermek istiyorsak Selahattin abimizin sitesi bizim sitemizdir yani gereken şeyleri yaparız, gerekirse linklerini veririz. Problem olmaz. İmzamda grubumuzun adresi mevcut buyrun sizde ziyaret edin. Bende birazdan gerekli açıklamaları ekliyeceğim ;)

Saygılarımla

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Oğuz Deniz' Alıntı:
Ustalar malum bildiğiniz üzere muhabbetkuslari.org olarak bizim facebook'ta grubumuz mevcut. Eğer facebook ta bir faaliyet göstermek istiyorsak Selahattin abimizin sitesi bizim sitemizdir yani gereken şeyleri yaparız, gerekirse linklerini veririz. Problem olmaz. İmzamda grubumuzun adresi mevcut buyrun sizde ziyaret edin. Bende birazdan gerekli açıklamaları ekliyeceğim ;)

Saygılarımla
Bende girdiğimde facebook sayfanıza bakıyorum. Soruları yazılanları okuyorum. Kendi profilimde bir çok muhabbet kuşu sayfaları ekli. Orada öyle gördüğüm için bir fikir sunayım dedim

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
CaSuS' Alıntı:
Mehmet kesinlikle sana katılıyorum sitemizin ciddiyeti bozulur sırf kendimizi tanıtıp sitemize üye kazandırcaz diye bu rizikoya girilmeyeceğini düşünüyorum
+1

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Oğuz Deniz' Alıntı:

Saygılarımla
Bende girdiğimde facebook sayfanıza bakıyorum. Soruları yazılanları okuyorum. Kendi profilimde bir çok muhabbet kuşu sayfaları ekli. Orada öyle gördüğüm için bir fikir sunayım dedim
Sizde haklısınız. Böyle bir patlama yapan sitede bu forumun reklamı olması güzel birşeydir. Ama abilerin dediği gibi uğraşmak gerekiyor. Bizlere bile günde 4-5 lavbali kesin uğrar saçma sapan şeyler yazarlar duvara..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Görüşümüz gerçekleşmesi ne mutlu, muhabbetkuşuureticileri.org sitemizin daha çok kitlelere yapılması dileği ile.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bence sitemiz güzel burada olmak bir ayrıcalık özel değerli insanların olduğu bir site sakın ola facebook denilen saçmalığa bulaşmayalım amacını anında kaydırırlar kavgalar küfürler fikir alış verişi birden bire afedersiniz  et satışına organların birbiriyle münesebeti fikrine yani edepsiz bir hale dönüşür bence  facebooka hiç bulaşılmasın 

biz buradaki platformdan son derece memnunuz yuvamız yıkılmasın ben burayı bir dernek bir cemiyet olarak görüyorum

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
bende cihan abiye katılıyorum burası bize yeterde artar bile  ne varki facebook ta bir suru muhabbet kusu grupları var burdan farklı olarak ne  ozellikleri varki daha da aşagı seviyede adam giriyo kuş kaç para  deyip çekip gidiyo  bunları gormek için mi girecegiz  facebooka  ;D ;D yada adam manitasıyla  buluşmak için girecekte bi heves kuş  grubuna bakacakta bişiler  yazacak bişiler  paylaşacak ha babam haaa ;D