fare dehşeti (+18)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ahmet bey, üretimhaneye fare koymak önerilmiyor..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah böyle bir şey yaşamazsınız bir daha

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Geçmiş olsun

Şimdi benide bir telaş sardı bende bahçemdeki kömürlügü üretimhaneye çevirmeye başlamıştım ama bahçemde lagım gideri var üstü kapalı ama topraktan fareler çıkıyor şimdi ben bu üretimhaneme fare girmemesi için ne yapmalıyım

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
8 adet yavrusu çıktı
  O yavrular tek başlarına beslenemezler. Anne yi öldürmekle yavruları da öldürmüş oluyorsunuz.. İnşAllah Fare severlerle aramızı bozmazsınız..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  O yavrular tek başlarına beslenemezler. Anne yi öldürmekle yavruları da öldürmüş oluyorsunuz.. İnşAllah Fare severlerle aramızı bozmazsınız..
Ahmet öncelikle geçmiş olsun diyelim
kalın bir hayvansever olarakta yılmaz arkadaşıma katılmadan edemiyorum mademki kuşlarınıza saldıran fareyi yakaladınız ve öldürdünüz peki şimdi o yavru farecikler ne olacak bana kalırsa o yavru farecikleri kuşlarımızı beslediğimiz aparatlarla büyüyene kadar elle beslemelisiniz bende size bu aparatlar için sponsor olabilirim bir hayvansever olarak haydi şimdi sıra sende göster bakalım hayvanseverliğini ::) ::)

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Ahmet abi yalan yok yerinde olsam bende aynısını yapardım  :mad:  Ama biz yine iyiliğimizi konuşturalım. Ben yeni doğan fare yavrusu görmüştüm bunlar baya tombul olmuş. Büyümüşler anlaşılan. 10 günlük bir bakımla salınırlar. Ama sana tavsiyem bambaşka bir yerde yap bu işi yoksa kocaman bi koloni seni, üretimhaneni hatta evinin yolunu tutar, koku alma özelliği çok yüksektir o pisliklerin. Unutmazlar nerde büyüdüklerini ;)

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Fareyi üretimhanenin içinde şırın gayle besleyip yakın bir yere salarsak 1 saate üretimhaneye ne yapar ne eder girerler ;) Koku alma özelliği çok kuvvetlidir. Kediler gibi  ;)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Ahmet geçmiş olsun inşallah birdaha aynı sorunile kimse karşılaşmaz

yavru fareleri beslemek konusunda ben hiçte iyimser değilim bu konuda ben hayaaaatta besleyemem görmekten bile acayip tiksinirim gerçekçi olmak gerekirse başına gelince insanın ne yapacağı hiç belli olmaz fare belasına  :mad:

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Fare severlerle benim aram bozulsun, ben üstüme alıyorum. Dinimizce de necis sayılan bu hayvan, yılanlar için ne kadar faydalıysa insanlar için o kadar zararlıdır. Zararlı olan hayvanların öldürülmesi konusunda cevaz vardır. Unutmayınki vebanın bir numaralı dağıtıcısıdır. Eski üretim hanemde anaçları çatır çatır yediklerini, sadece kanatlarının uçlarını bıraktıklarını söylemiştim. Silo yemlik yapmıştım. Her gün oraya yavruluyordu. Her gün 5-9 arası yavruyu yapışkan bir çubukla alıp doğadaki kuşlara veriyordum. Ama yinede baş edemedim.

Şimdi önüme gelse hiç acımadan yine gebertirim. Söylediklerimden labaratuar fareleri gibi kontrol altında bulunanlar hariçtir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmet salman o yavruları beslemesi lazım yoksa o yavruların birde babası vardır ahmet salmandan intikamını acı alır yoksa
ben Ahmete farelerin birbirini yok etmesi için  fıçı taktiği vermiştim o bilir nasıl yapacağını ;) ;)