FARE SORUNU İLE İLGİLİ

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
SELAM,
  Ustalarım ve değerli arkadaşlarım, eski bir üretici olarak (şu an üretim yapmıyorum) üretimhanemde fare sorunu beni deli ediyordu. Bana bu sorunu kesin olarak çözecek bir yöntem bilen varsa yardım olsun çünkü yine üretime başlamayı planlıyorum. TVde bir cihaz gördüm bilen varsa birde onun için yorum yaparsanız sevinirim VEMAX ultrasonik haşere kovucu ismi. Acaba üretimhanelerde nasıl sonuç verir veya kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
bu haşere kovucu farelere tesir ediyorsa kuşlarada tesir edecektir göndermiş olduğu sinyal kuşlara zarar verebilir fareler için bayerin çok tesirli fare pastası var onu önerebilirim

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Teşekkürler. Bende öyle tahmin ediyorum ama firma yetkilisi zarar vermez diye söylüyor. Nesende pek inandırıcı gelmedi bana satmak için söylüyormuş izlenimi verdi. Biraz araştırmak ve kulanıpta faydasını gören varmı bilmek için açtım bu konuyu belki böylece daha kesin bir bilgi ediniriz.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Haşere kovucular kullanılabilir, kuşların frekasların bir ara araştırmıştm, haşerelerin frekansları kuşlar etkilemiyor, ben fare kovucu kullanıyorum, ama çok dikkat etmek gerekiyor. farenin frekansının bittiği yerde kuşlarnki başlıyor. Bu nedenle çok geniş frekans aralığı olursa kuşlar etkilenir mutlaka. Piyasada satılan evcil hayvanları ve kuşları etkilemez ibaresini aramalısınız. Kuşlar için kovucular ayrı satılıyor.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
FARENİN SOYUNU KURUTAMAZSIN AMA SİYANÜRLÜ TABLETLER VAR GENELDE FABRİKALARI İLAÇLAYANLARDA BULUNUR  UZUN SÜRE FARE GİRMEZ BULABİLİRSEN

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Farelerin bulunduğu ortamda kuşların uzun süre sağlıklı kalabileceğini sanmıyorum.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Benim eski üretimhanede, baş edemedim. Anaçları bile çatır çatır yediler. Sadece kanat uçları kalıyordu. Her taraf kan revan. Üretim haneyi değiştirdim. Farenin giremeyeceği çelik alaşımlı tel ile hertarafı çevirdim. Kuşların olduğu yere gelmelerine imkan yok. Ama dükkanın diğer tarafları öyle değil. Ama fare kovucu ile mücadele ediyorum. geçenlerde bir tane fındık faresi girmiş. Onu da fare yapışkanı ile yakaladım. Şu an Allaha şükür derdim yok.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Evet bu baş belası farelerin soyunu kurutmak gerçekten çok zor en güzeli yeniden başlamadan önce tüm önlemleri almak birde sürekli mücadeleyi elden bırakmamak.  FARELERE ÖLÜMMMMMMMMM

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Arkadaşlar benim üretimhanem bildiğiniz biriketden yapılmış gecekondudur.Üst kısmındanda Su kanalı geçer.Fare,hemde lağım fareleri hiç eksik olmaz.İçeri girdiklerini dışkılarından anıyarak önlem almaya çalıştım,çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
İlk önce Famarin toz var,onu tüm kenarlara serpiştirerek 2 tane kedi yavrusu kadar,birde yavruları ile Tüm aile yuvalıklarını yok ettim.Havalar soğuyunca tekrar ortaya çıkmaya başladılar,famarin önceki kadar etki etmemişti,KLARAT diye palet yem gibi pembe görüntülü bir zehir önerdi veteriner arkadaşım,her köşeye 3-5 er tane eldivenle koydum.6 aylık kedi yavrusu kadar daha çöpe attım.İlaçda ne varsa fare gelirse mutlaka yiyor,ve bir yerde ölüyor.Koku hiç olmuyor.İlaç içerisini kurutuyormuş.Ben çok faydasını gördüğüm için emin olarak yazıyorum.
İnşallah İhtiyaç duyulmaz,olaki duyulursa kesin çözüm diyebilirim.

Saygılar.

nuse14

Uzman Üyemiz
merhaba  arkadaşlar  benimde  yeni  üretimhaneme  bir  fare  dadandı  mdf  olan  bölmelerimi  kemiriyor  içeri  girmeye  çalışıyor  dün  selahattin  abinin  dedigi  fare  pastasından  2  poşet  aldım  her tarafa  yaydım  akşam  çıkıp  baktım  20  tane  koymuştum  degişik  yerlere  4  tanesini  yemiş  bu  fare  pastası  hemen  öldürürmü 

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
fare Zehirlerinin tesirini göstermediği söyleniyor buradaki yöntem kendim de deneyeceğim alçı tozuyla peyniri karıştırıyorlar fare yiyince bağırsaklarını tıkıyor ölüm kesin oluyor farenin kuş yediğini görmedim(lağım faresi değilse bizim memlekette cardın diye bilinir) zararı oluyor kuşların kuluçkasını sona erdiriyor kuşlar fare pisliğinden tüyünden yerse kis oluşabiliyor benim de üretimhane toprak ev(kerpiç ev) fare kapanlarıyla soylarını tüketemedim peynirle alçıyı deneyeceğim tabi kuşların yememesi lazım...

F

fenerbahçeli

Guest
Üretim haneye bi kedi alabilrsiniz mesela ama kuşlara saldırmaması lazım tabi

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Osman ATILGAN' Alıntı:
SELAM,
  Ustalarım ve değerli arkadaşlarım, eski bir üretici olarak (şu an üretim yapmıyorum) üretimhanemde fare sorunu beni deli ediyordu. Bana bu sorunu kesin olarak çözecek bir yöntem bilen varsa yardım olsun çünkü yine üretime başlamayı planlıyorum. TVde bir cihaz gördüm bilen varsa birde onun için yorum yaparsanız sevinirim VEMAX ultrasonik haşere kovucu ismi. Acaba üretimhanelerde nasıl sonuç verir veya kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler.
ultrasonic sesler kuşlarınızı  ve yavrularını tedirgin edebilir strese bağlı reaksiyonlar geliştirebilir onun yerine fare sorunu yaşayan herkese iyi izolasyon  ve bayerin fare kekini tavsiye ederim hemen hemen bütün eczanelerde mevcut kolay gelsin.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
bu haşere kovucu farelere tesir ediyorsa kuşlarada tesir edecektir göndermiş olduğu sinyal kuşlara zarar verebilir fareler için bayerin çok tesirli fare pastası var onu önerebilirim