Selahattin bey görüşünüz bir breed max kullanıcısı olarak beni etkiledi.Hakikatten bazı ürünler için öyle ambalajlar öyle prospektüsler çıkartıyorlarki okuyunca sanki bunu ver başka bir şey yapma diyoruz.Sonra jumbodan yavru almak zordur deyip hayıflanıyoruz.Verelim breed maxı o zaman jumbodan sezonda 10 yavru alalım.Madem bu kadar faydalı jumbonun ne garezi var bize.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Breedmax ürününün Distribütörü Sami bey bana 2 sene önce sponsor olarak 1 koli breedmax hediye vermişti bende kuşlarıma kullanmıştım inanin hiçbir faydasını ben görmedim.
ferti-vit hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum benim bütün kuşlar eşlerinden ayrılmış salmalarda ayrı ayrı dulluğun keyfini çıkartıyorlar 1 kaç ay sonra tekrar eşe attığımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum
breedmax satılırken ve kullanıcılara empoza edilirken yumurta tamamlama yem katkı maddesi diye satılıyor yani kuşlarıma yumurtayı tamamladıktan sonra verilmemesini öneriliyor bunun deneni bu breedmax kuşları tekrar kızışırlar ve çifleşirler deniyor BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BREEDMAX KIZIŞTIRMA VE DÖL ORANLARINI YÜKSELTME GİBİ BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ YOK BEN FAYDASINI GÖRMEDİMgozturk' Alıntı:Selehattin bey,yumurtlama sonrası verilmemesi gerekliliği enteresan bunun sebebi nedir?
Selehattin bey,bazı vitamin mama katkısı vs ürünlerden çok medet umuluyor gibi geliyor bana.Uzun süredir breed max kullanıcısıyım.Sizinle aynı fikirdeyim.Bende fayda görmedim.Jumbo besleyicisiyim.Şuan 3 çiftim var.Bir tanesi çok yeniler daha tam anlamıyla breed max yemediler.Diğerlerinde ise durum şu,çiftlerden biri 2 ağızda 10 yumurta verdi.Sadece 1 tanesi dolu çıktı.Döl verimini yükseltme anlamında dolayısı ile bende fayda göremedim.Eğer başka sıkıntı varsa ayrı konu tabi,mesela çiftleşme anını izlediğim kadarı ile erkek dişiyi kanadı ile sarmıyor.Dolayısı ile çiftleşme acemiliği varmı bilemem amasonuç ortada.Şuan 3. ağızdalar bakalım bu sefer ne olacak.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:breedmax satılırken ve kullanıcılara empoza edilirken yumurta tamamlama yem katkı maddesi diye satılıyor yani kuşlarıma yumurtayı tamamladıktan sonra verilmemesini öneriliyor bunun deneni bu breedmax kuşları tekrar kızışırlar ve çifleşirler deniyor BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BREEDMAX KIZIŞTIRMA VE DÖL ORANLARINI YÜKSELTME GİBİ BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ YOK BEN FAYDASINI GÖRMEDİM