fertivit ile breedmax karşılaştırdığımız zaman hangisi verim olarak yüksek?

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
üstadalar bu ikisini karşılaştırdığımız zaman hangisi verim olarak daha ii.yan etkileri varmı acaba?birde pet shoplarda varmı?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bredmax Fertivite göre daha doğal bir katkı. Fertivit daha çok kızıştırıcı olarak kullanılır. Kuşlar eş tuttuktan sonra Fertivit vermeyi kesmek gerekiyor. Ama Bredmax vermeye devam edebilirsiniz. Ben salmada dinlendirme sürecinde eşe atmadan 45 gün önce Fertivit veriyorum. Eş tuttuktan sonra ise bredmax veriyorum. Petşoplarda bulabilirsiniz.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
yardımınız için çok tşk ederim şahin bey...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Önemli değil. Eğer bulamazsanız ankaradostpet@hotmail.com dan sipariş verebilirsiniz

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
şahin bey yok bulamadım.adama diom fertivit varmı o ne?ne işe yarıyor dedi.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dediğim gibi dostpetşopla irtibata geçebilirsiniz.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
anladım ekledimde şimdi galiba açık değil verdiğiniz adres?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Breedmax ürününün  Distribütörü Sami bey bana 2 sene önce sponsor olarak 1 koli breedmax hediye vermişti bende kuşlarıma kullanmıştım inanin hiçbir faydasını  ben görmedim.
ferti-vit hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum benim bütün kuşlar eşlerinden ayrılmış salmalarda ayrı ayrı dulluğun keyfini çıkartıyorlar 1 kaç ay sonra tekrar eşe attığımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Breedmax ürününün  Distribütörü Sami bey bana 2 sene önce sponsor olarak 1 koli breedmax hediye vermişti bende kuşlarıma kullanmıştım inanin hiçbir faydasını  ben görmedim.
ferti-vit hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum benim bütün kuşlar eşlerinden ayrılmış salmalarda ayrı ayrı dulluğun keyfini çıkartıyorlar 1 kaç ay sonra tekrar eşe attığımda bu ürünü kullanmayı düşünüyorum
Selahattin bey görüşünüz bir breed max kullanıcısı olarak beni etkiledi.Hakikatten bazı ürünler için öyle ambalajlar öyle prospektüsler çıkartıyorlarki okuyunca sanki bunu ver başka bir şey yapma diyoruz.Sonra jumbodan yavru almak zordur deyip hayıflanıyoruz.Verelim breed maxı o zaman jumbodan sezonda 10 yavru alalım.Madem bu kadar faydalı jumbonun ne garezi var bize.

Kullandım ve fayda görmedim dediğinizde verilen paralar boşa gidiyor ve boşa hayeller kuruluyor imajı uyanıyor.İster istemez insan buna hayıflanıyor.Sonra insanın aklına soru işareti takılıyor kullandım faydasını gördüm diyen arkadaşlar da var.Peki bu işin doğrusu ne.Faydasını gören neden gördü.Görmeyen neden görmedi.Benim gibi kararsızlarda var bu arada.Gördüm desem üreyen kuşum belki doğası gereği üremeye başladı.Üremeyen kuşum doğası gereği hazır değil.Ancak üreyene breed maxın faydası oldumu yada üremeyene faydası olmadımı bilemiyorum.Konuyu derinleştirmek için iştirakleri bekliyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Gürkan breedmax yumurta tamamlama yem katkı maddesidir.
yani kuşlarımızın çabuk eşe gelmeleri için ve yumurtalarının doluluk oranlarını arttırılmasını  sağlayan ve kuşlarımızın yumurtalarını tamamladıktan sonra verilmemesi gereken bir yem katkısıdır.bu böyle empoze edilerek satışa sunulmuştur bunu kullanan arkadaşlarımız varsa çıkarlar söylerler hayır tam tersidir diyen arkadaşlar faydasını gören,görmeyen arkadaşlar gerekçeleriyle beraber çıksın söylesin bu sitenin amacı zaten bu üreticilerimizi bilinçlendirmek

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Selehattin bey,yumurtlama sonrası verilmemesi gerekliliği enteresan bunun sebebi nedir?

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Bir uye demıskı yumurtladıktan sonra verıldıgınde kızısıyor ve bazı kuslar yumurtalarını kırıyor belkıde budur... 

FErtivit hıc kullanmadım ama breedmax mama katkısı kullanıyorum tabıkı de bu katkıyıda cok cok az mıktarda verıyorum herzaman verılmesınınde  cok dogru oldugunu dusunmuyorum.. Bazı kısıler breedmax mama katkısını verıp arkasından bırde vıtaforum verılınce cıftlesmıycek kus yok dıye dusunuyor yada satıcılar bunu bu sekılde empoze edıyor cok duydugm ıcn bunu belırtmek ıstıyorum baslarda bunu bende bu sekılde benımsemıstım fakat hıc bır alakası yok .. sadece amac Selahattin abininde dediği gibi kulucka dönemınde daha saglık ve daha doluluk oranı yuksek yumurtaların olusması adına olusan bır katkı maddesi.. Ama ne gıbı faydasını gordun dersenız evet bos yumurtam şuana kadar hıc olmadı ama bunun faydası breedmax mı ??? buna mı baglamalıyız ?? burası bence muamma dıye dusunmekteyım..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
gozturk' Alıntı:
Selehattin bey,yumurtlama sonrası verilmemesi gerekliliği enteresan bunun sebebi nedir?
breedmax satılırken ve kullanıcılara empoza edilirken yumurta tamamlama yem katkı maddesi diye satılıyor yani kuşlarıma yumurtayı tamamladıktan sonra verilmemesini öneriliyor bunun deneni bu breedmax  kuşları tekrar kızışırlar ve çifleşirler deniyor BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BREEDMAX      KIZIŞTIRMA VE DÖL ORANLARINI YÜKSELTME GİBİ BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ YOK BEN FAYDASINI GÖRMEDİM

mumit

Takipçi Üyemiz
kuşların yumurta ve döl verimi yavru kalitesini istiyorsanız ben çimlendirmiş buğday diyorum çok faydasını gördüm yem katkıydı mama katkıydı vs kesinlikle kullanmam ticari olduğu için neler çıkartıyor ben kimyasal olarak sulphamezatin ve süpervit-forte vitamini gerek duyduğumda kullanıyorum. bunun haricinde kullanmıyorum. hatta mamayı kendimiz yapmalı. ben şuanda 2003 yılından beri değişik mamalar yapıyorum tecrübe kazandıkca mama yapımı ve malzemeleri kalite artıyor şuanda portakal,limon ve kayısı özlü artı ballı mama yapıyorum bunları canım hangi mama yapmak istiyorsam onu yapıyorum veriyorum. :) benim şuanki hayalim kuşlara servis yaptığımda 2 gün gibi uzun süreli bozulmayan mama yapmak. mümkün olduğu kadar kuşlarımıza doğal olarak vermeliyiz.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
breedmax satılırken ve kullanıcılara empoza edilirken yumurta tamamlama yem katkı maddesi diye satılıyor yani kuşlarıma yumurtayı tamamladıktan sonra verilmemesini öneriliyor bunun deneni bu breedmax  kuşları tekrar kızışırlar ve çifleşirler deniyor BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BREEDMAX      KIZIŞTIRMA VE DÖL ORANLARINI YÜKSELTME GİBİ BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ YOK BEN FAYDASINI GÖRMEDİM
Selehattin bey,bazı vitamin mama katkısı vs ürünlerden çok medet umuluyor gibi geliyor bana.Uzun süredir breed max kullanıcısıyım.Sizinle aynı fikirdeyim.Bende fayda görmedim.Jumbo besleyicisiyim.Şuan 3 çiftim var.Bir tanesi çok yeniler daha tam anlamıyla breed max yemediler.Diğerlerinde ise durum şu,çiftlerden biri 2 ağızda 10 yumurta verdi.Sadece 1 tanesi dolu çıktı.Döl verimini yükseltme anlamında dolayısı ile bende fayda göremedim.Eğer başka sıkıntı varsa ayrı konu tabi,mesela çiftleşme anını izlediğim kadarı ile erkek dişiyi kanadı ile sarmıyor.Dolayısı ile çiftleşme acemiliği varmı bilemem amasonuç ortada.Şuan 3. ağızdalar bakalım bu sefer ne olacak.
Diğer çiftim ise erkek 2 dişi ise 1 yaşında.Zamanı gelmedi ise bilmem ancak breed max kızıştırsa çoktan çiftleşirdi diyorum.Bir taraftan bakıyorum dişi yuvalıkta.Yani bende iki arada bir derede kaldım tabiri caizse.Tabiki siz çok çok fazla çiftle uğraşıyorsunuz.Ancak sizin fikrinizde bu meyanda...