fertivit kullanan arkadaşlar buraya bakarsa sevinirim...?

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
fertivit kullanan arkadaşlar verim alabiliyormusunuz? yan etkileri varmı acaba?yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden tşk....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kullanıyorum ve herhangi bir yan etkisini görmedim

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
yorum için tşk şahin bey.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
bende kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılıyor bu vitamin

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bende kullanıyorum ortalama 100 gr mamaya bir ölçek karıştırıyorum

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
geçen senelerde ilk jumbolara başladığım zamanlarda kullanmıştım faydalı bişeymiş ama ne hikmetse bana hiç faydası olmadı

yan etkiside yok dozajını ayarlarsan..

doğal haliyle kuşlar hazır olunca zaten eşleşiyor..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Fertivit 200 gr paket halinde satılıyor sanırım bunun daha az miktarını bulmamız mümkün mü acaba denemek amaçlı??

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
fertivit kanaryalar için üretilmiş bir üründür. Muhabbet kuşlarında pek etkili değil. kuşlarda isteği arttırmak için gerekli olan vitamin E vitaminidir. Size doğal ürünlerden vermenizi tavsiye ederim. Mamalarına aktardan ruşeym alarak katmanızı kesinlikle öneririm daha faydalı olacağına şüpheniz olmasın.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
doğal ürün diyorsun ama hangi ürünlerde e vitamini var egerki biliyorsan yazarsan sevinirim

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Tokoferol de denilen E vitaminin en çok bulunduğu gıdalar; kuru yemişler (kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, ceviz, badem, fındık gibi yağlı yemişler), buğday, esmer pirinç, marul, lahana, yumurta sarısı, spirulina, süt, keten tohumu. Bunların haricinde birçok gıdada da vardır fakat nispi oranda.
      Ayrıca, şimdiye kadar forumda hep havucun E vitamini içerdiğine dem vuruldu, canlıların cinsel olgunluğa ulaşmasında faydalı olduğu belirtildi. Fakat havuc nispi oranda E vitamini içerir (yok denecek kadar az). Daha çok A vitamini açısından zengindir (beta karoten).  Havuç, çok kaliteli bir kabızlık önleyici ve gidericidir fakat idrar sökücü özelliğinden dolayı fazlası su kaybına sebep olur. Lezzet ve kıvam arttırıcı olarak kullanırken bu özelliğini göz önüne almak gerekli. Fakat hem E vitamini içersin hem de kıvam ve lezzet versin diyorsanız domatesi tavsiye ederim. Netice itibariyle, mama içerisinde;
-keten tohumu (çekilmiş),
-yumurta sarısı,
-spirulina,
-buğday ve ruşeym, cinsel gelişim ve kondisyon amaçlı kullanılabilir. Kuruyemişlerin fazlası yağlanmaya sebep olacağından, marul ve lahana gibi yeşil yapraklı sebzelerin fazlası ishale sebep olacağından dikkatli kullanılmalıdır. Selamlar.