FİLİSTİN' Lİ ÇOCUKLARIN OYUNU

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sosyal paylaşım sitesinde üye olduğum sayfada bu resmi gördüm, çok etkilendim ve paylaşmak istedim.
Filistinli çocukların oyunu .. Yorum sizin ..
Ayrıca Gazze' nin yaklaşık 3-4 gündür israilin saldırı ve bombardımanının altında olduğunu hatırlatmak isterim .. Bugün 12 yaşındaki bir çocuğu daha Şehid etmişler..

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
yazık ya şerefsiz israil kendi kanlarında boğulsunlar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
İSRAİLLİ YARATIKLARI BİR DÖNEM BURAYA TATİLE GELDİKLERİNDEN DOLAYI ÇOK İYİ TANIDIK VE 2 SENE HİÇBİR OTEL ALMADI BİR KAÇ KÜÇÜK TUR SAYESİNDE AZ BİR KİŞİ GELDİ SONRA GELEMEDİLER ALLAH CC ONLARI NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN  HAKSIZLIĞA VE ŞİDDETE UĞRAYAN TÜM MÜSLÜMANLARI KORUSUN CANİLERDEN UZAK TUTSUN İNŞALLAH SLM

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Peygamber katili,peygamberi yarı yolda bırakıp kendi yaptıkları ineği ilahlaştıran,lanetli bir kavmin soyu bunlar.
Korkaklıklarıyla ünlüdür.
Özellikle israillilerin,şehid olan Filistinliler özellikle çocuklar için söylediklerini takip etmeniz lazım,düşmanı daha iyi tanımak için.
Ayrıca,israil şeriatı sebebiyle gaylik ve lezbiyenlik en üst seviyede şuan,kendi yaşantılarını eleştiren yahudilerin filmlerinden bu gerçeği görmek mümkün,ama malesef gündeme getirilmiyor.
En kötü durum ise dünyanın her yerinde çok iyi iletişim ağına sahipler,bunuda gizlilikle yürütüyorlar.
Allah şahid zalimin yaptıklarına.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Mehmet YILMAZ' Alıntı:
Peygamber katili,peygamberi yarı yolda bırakıp kendi yaptıkları ineği ilahlaştıran,lanetli bir kavmin soyu bunlar.
Korkaklıklarıyla ünlüdür.
Özellikle israillilerin,şehid olan Filistinliler özellikle çocuklar için söylediklerini takip etmeniz lazım,düşmanı daha iyi tanımak için.
Ayrıca,israil şeriatı sebebiyle gaylik ve lezbiyenlik en üst seviyede şuan,kendi yaşantılarını eleştiren yahudilerin filmlerinden bu gerçeği görmek mümkün,ama malesef gündeme getirilmiyor.
En kötü durum ise dünyanın her yerinde çok iyi iletişim ağına sahipler,bunuda gizlilikle yürütüyorlar.
Allah şahid zalimin yaptıklarına.

Şeriatten ötürü gaylik ve lezbiyenlik en üst seviyedemi. Bir bilgi veriyorsak okuyup öğrenip verelim lütfen. Musevilikte hak dindi bir zamanlar. O yüzden savunma ihtiyacı duydum.  Bende nefret ediyorum bu insanlardan ayrı bir konu ancak gazzeye giden gemilerde israillilerde vardı. Yada Filistindeki protestolara katılan hahamlarda vardı.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Allahın lanetlediği kavimden insanlık beklenmez ki peygamberlerin çoğu bu kavme gelmişitir ama peygamberlerini katletmiş bir topluluk 12 yaşındaki çoçuk  onlar için hiçbirşey onların dini yahudi olmayana ölüm diyor atalarının yolunda gidiyorlar bu kavim yeryüzünde oldukca insanlık  rahat etmez ve kan bozgunculuk  bunların geninde var  onun için diyorumki

ALLAHIN LANETİ İSRAİLİN  ÜZERİNE OLSUN..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah'ın lanetini kazanmaktan başka birşey değildir bu. En kısa zamanda cezalarını bulurlar inşaallah

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Şeriatten ötürü gaylik ve lezbiyenlik en üst seviyedemi. Bir bilgi veriyorsak okuyup öğrenip verelim lütfen. Musevilikte hak dindi bir zamanlar. O yüzden savunma ihtiyacı duydum.  Bende nefret ediyorum bu insanlardan ayrı bir konu ancak gazzeye giden gemilerde israillilerde vardı. Yada Filistindeki protestolara katılan hahamlarda vardı.
Ustam evet hak din idi bir zamanlar. Fakat sonra ne oldu ? Bozuldu.. Bitti, kahroldu. Bunlar da o bozuklukların tohumları işte.
Diğer Filistin'e  destek veren israilllilere sözümüz olamaz zaten. İnsanda imanı bırak vicdan varsa tabii ki karşı çıkar.  Ama yahudilik artık bozuldukça bozuldu.. Dinsizlerden hiçbir farkları yok? Hanı Kudüs Mescid-i Aksa onlar için de mübarek bir yerdi? Herifler basıp yakıp yıkıp ateş açıyorlar Mescid-i Aksa' ya .. Rabbim kahr-u perişan eylesin bunları ..

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Okuyup bilmeden bilgi verilmez,bu yüzden onların şeriatından dolayı gaylik ve lezbiyenliğin en üst seviyede olduğunu biliyorum,bunu hristiyan veya islami çevreler değil bizzat kendi ağızlarından biliyorum öğreniyorum.Duyma veya laf ebeliğinden çıkma bir şey değil.Hatta Suudi arabistana gidersen,islamın en iyi değil de,en sıkı şekilde yaşanıldığı bölgelerde gaylik ve lezbiyenliğin üst seviyelerde olduğunu görürsün,museviler içinde aynı şey geçerli.Dinden dolayı değil,dini yaşayış biçiminden dolayı kaynaklanan sorunla bunlar.

Aksi halde Hz. İsa,Hz. Musa,Hz.Davud,incil,zebur,tevrat,bu peygamberleri e kitapları yok sayan İslam dininden çıkmış olur,küfre düşer,bunu bilerek dikkatli şekilde olayıa bakıyorum.

Tabi şu da bir gerçek,günümüzün incili ve tevratı hak dinin kitabı değil,değiştirilmiş,syasi anlayışa göre ele alınan,sapkın bir kitap halindeler.Günümüz değil,Kur'anın bahsettiği kitapalra inanırım.Günümüzün tevratı,yahudiden başka tüm kavimleri kafir,hain,düşman ve öldürülmesi gerektiğini bahseder,en basit örneği ile bu verilebilir.

Hak dini yaşamak ile,hak dini baskı aracı olarak kullanma arasında dünya kadar fark var.
Önce bunu bilmek gerekir.Din insanı sosyalleştirir,bu cümle açıklar olayın iç boyutunu.

+
S. arabistan demişken,onların da kafirlerden zerre farkı olmadığını söylemek gerekir.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Ustam evet hak din idi bir zamanlar. Fakat sonra ne oldu ? Bozuldu.. Bitti, kahroldu. Bunlar da o bozuklukların tohumları işte.
Diğer Filistin'e  destek veren israilllilere sözümüz olamaz zaten. İnsanda imanı bırak vicdan varsa tabii ki karşı çıkar.  Ama yahudilik artık bozuldukça bozuldu.. Dinsizlerden hiçbir farkları yok? Hanı Kudüs Mescid-i Aksa onlar için de mübarek bir yerdi? Herifler basıp yakıp yıkıp ateş açıyorlar Mescid-i Aksa' ya .. Rabbim kahr-u perişan eylesin bunları ..
Allah indinde tek din islamdır..  Nasıl ki son peygamber hz Muhammed s.a.s ise son dinde islam  diğer dinler batıl ve zail olmuştur hiçbir gecerliliği  ve hükmü kalmamıştır. nasıl hristiyanlar incili bozdularsa  senin musevilik die adlandırdığın dinde aynı  yahudiler nasıl işlerine geldi ise hükümleri değiştirdiler..... 

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Allah indinde tek din islamdır..  Nasıl ki son peygamber hz Muhammed s.a.s ise son dinde islam  diğer dinler batıl ve zail olmuştur hiçbir gecerliliği  ve hükmü kalmamıştır. nasıl hristiyanlar incili bozdularsa  senin musevilik die adlandırdığın dinde aynı  yahudiler nasıl işlerine geldi ise hükümleri değiştirdiler.....

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
israilin ne kadar acımasız olduğunu görüyorsunuz çoluk çocuk genç yaşlı demeden insanları öldürüyorlar.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Ben yahudiliği savunmuyorum yada evet geçerliliği kalmamış bir dini savunmuyorum. Benim savunduğum şey değiştirilmiş dahi olsa hiçbir din gayliği  lezbiyenliği aşılamaz hepsinin amacı iyiyi doğruyu güzeli aşılamaktır. Nitekim putperestlikte bire gaylik yok. Son peygamber hz Muhammed s.a.s ancak herkesin bildiği gibi hz ibrahimde islamiyet nezdinde peygamberdir. Musevilikte 2 inanç var biri Sadece israiloğulları yani kendilerinin kanından olmayan musevi olamaz diğeri karay musevileri yazılı toranın vahyoluna inanırlar. Bozulmuş olabilir bu denli değil. Birkaç kanı bozuk yüzünden saygıyı hak etmiyor değil.  İranda gay partiler verilir kapılar kapatılır pencereler çekilir kimse görmeden parti yaparlar bunun haşa dinle ne ilgisi var. Bunun yozlaşmış insanlıkla ilgisi var. Yoksa İslamiyettede Cihad var. Onlarda kendi cihadını yapıyorlar akıllarınca. Kim bilir onlar bizim dinimizi nasıl yorumluyor. Tekrarlıyorum asla yahudileri savunmuyorum ancak musevilikte gaylik var yok efendim hristiyanlıkta ensestlik var gibi şeyler denirse ben bunu okuyup müdehale etmediğim için kötü hissedemem. O yüzden müdehale ediyorum.

E

elaziz2316

Guest
    Bir insan peygamber soyunda bile gelse, sonuçta zalimlerden olabilir. İnsanlar ister farklı bir ırktan gelsin, isterse de Rabbimizin seçtiği bir peygamberin soyunda gelsin, Kurana göre doğuştan hiç bir üstünlüğü olmadığı açıktır. Peygamberin soyundan gelmiş olmak hiç bir şey ifade etmez. Bu soydan gelip cehennem de insan çok rahatlıkla gidebilir.
Bu durumda Yahudilerle ilgili Kurandaki ayetleri nasıl anlamamız gerekir?
Musa kıssasında Yahudilerle bahseden bir ayetlerde onların neden lanetlendiği şöyle anlatılmaktadır:

Andolsun, Biz Musa'ya kitabı verdik ve ardından peş peşe elçiler gönderdik. Meryem oğlu İsa'ya da apaçık belgeler verdik ve onu Ruhul-Kudüsle teyid ettik. Demek, size ne zaman bir elçi nefsinizin hoşlanmayacağı bir şeyle gelse, büyüklük taslayarak bir kısmınız onu yalanlayacak, bir kısmınız da onu öldürecek misiniz? Dediler ki: Bizim kalplerimiz örtülüdür. Hayır; Allah, inkarlarından dolayı onları lanetlemiştir. Bundan dolayı pek azı iman eder. Allah Katından yanlarında olan (Tevrat)ı doğrulayan bir kitap geldiği zaman, -ki bundan önce inkar edenlere karşı fetih istiyorlardı- işte bilip-tanıdıkları gelince, onu inkar ettiler. Artık Allahın laneti kafirlerin üzerinedir. ( 2 Bakara Suresi, 87-89)