asersoz
Uzman Üyemiz
ihtiyacım oolan malzemnelri nasıl yapacagım hakkında bılgı verırmısınız acaba
Teşekkürler Hilmi Abi, rondo bilgisi için. Birde medikallerde bulamadım ben, sorduğumda kaçak dişçi muamelesi gördümhilmi akyldız' Alıntı:mehmet beye ilave olarak dişçilerin kullandığı alçıyı bulabilrsen onu kullan kalıp için ise çiçek yetiştiricilerinin kullandığı viöl ler var bir nevi kalıp gibi 50 li 100 lü istediğin büyüklükte yapabilirsin birde kemiği rondodan geçirirsen bıçakları körleştriiyor temiz bir çuval içine koyup keser veya çekiçle ezip toz haline getirbilirsin.
Abi 1 kuşa bir yılda 2 tane yetiyor mu, benimkiler baya obur ozamanSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ben geçen sene 1000 küsur tane yapıp hertarafı doldurmuştum herhalde 1 sene daha yeter
Evet Mehmet beye katılıyorum.Teşekkürler Mehmet bey...Mehmet Kıdır' Alıntı:Daha önce de geçmişti bu konu. Ben Çay kumu, mermer tozu, güvercinlere verilen vitamin ve mineral taşları (kırarak), çabuk donan alçı ile yapmıştım. Buzluk plastiklerini kullanarak yaptım. İçinde ince el kullandım. Mürekkep balığı kemiğini rondodan geçirip de koy bence. Ben bulamadığımdan koymamıştım.
Mehmet bey hemen hemen tüm üreticiler mangal kömürü kullanır,Mehmet Kıdır' Alıntı:Mangal kömürüde koyuluyormuş, ishal için. Ben cesaret edemedim, deneyen varsa görüşlerini alabilirmiyiz.
Mehmet Bey, Ben 5-6 ay önce alıp yemliklere azar azar koymuştum; Sanıyorum Markası "VitaKraft" tı.. Küçük parçacıklar halinde.Mehmet Kıdır' Alıntı:Mangal kömürüde koyuluyormuş, ishal için. Ben cesaret edemedim, deneyen varsa görüşlerini alabilirmiyiz.