blackdevil41
Uzman Üyemiz
Arkadaşlar üretim hane resimlerini izledim bir şey dikkatimi çekti bazılarında tabanda gazete kağıdı var zararı yararı nedir kafam karıştı
Yararı temizliği kolay olmasından hariç bir yararı yok, mürekkepli olduğu için zararlı olabilir, aslında beyaz paket kağıtlarından kullanmak lazım ama hernedense bende dahil genelde gazete sereriz... Kuşların gazete kemirmesi, parçalaması ''K'' vitamini eksikliğinden kaynaklanır.Zaman zaman ''k'' vitamini vermek gerekir...hilmi akyldız' Alıntı:Arkadaşlar üretim hane resimlerini izledim bir şey dikkatimi çekti bazılarında tabanda gazete kağıdı var zararı yararı nedir kafam karıştı
Sebzelerin yeşil bölümleri, ıspanak, kabak, lahana, Brüksel lahanasın, karnabahar, marul, yeşil domates, fasulye, bezelye, yoğurt, yumurta sarısı, patates, yeşilbiber ve yeşil çay bol miktarda K Vitamini içeren besinler arasındadırMünah Özoğlu' Alıntı:K vitamini ençok hangi yiyeceklerde var.
Yahya SAYIN' Alıntı:Sebzelerin yeşil bölümleri, ıspanak, kabak, lahana, Brüksel lahanasın, karnabahar, marul, yeşil domates, fasulye, bezelye, yoğurt, yumurta sarısı, patates, yeşilbiber ve yeşil çay bol miktarda K Vitamini içeren besinler arasındadırMünah Özoğlu' Alıntı:K vitamini ençok hangi yiyeceklerde var.
E vitamininin fazla kullanımı K vitaminin emilimini olumsuz olarak etkiler.