GELİN SİTEMİZİN POPÜLETİSİNİ ARTTIRALIM

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İSİMLERİNİ DÜZELTEN ARKADAŞLARDAN RİCAM
ESKİ KULLANICI İSİMLERİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA
BU TOPİK ALTINDA AŞAĞIDAKİ GİBİ YAZARLARSA GÜZEL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

ÖRNEK ................... OLAN KULLANICI İSMİMİ Selahattin GÜÇLÜ OLARAK DEĞİŞTİRDİM

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Gunesisigi olan kullanıcı ismimi Akşit ER olarak değiştirdim.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Şahşen ben de bir site üyesi  olarak bu konudan oldukça rahatsız oluyordum...Selahattin abi bu konuya el attıgın için sana ve tüm bu konunun muhatablarına duyarlı davranacaklarından dolayı şimdiden TEŞEKKÜR ederim...

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
bu topik açılmadan bir kaç gün önce bende aynı rahatsızlıktan dolayı tuna.sec olan nikimi tuna akgün olarak değiştirmiştim.demekki aklın yolu bir

Serdarmcr

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Benlioğlu
Arkadaşlar;

Muhabbet kuşu üreticileri org.Her geçen gün üye sayısı ile büyümekte bizlerde günün belli saatlerini pc başında sitedeki konulara mesaj veya  yeni konu açmakta ve üyeler birbirleriyle abi, kardeş gibi  olmaktayız.Profil resimlerinde muhabbet kuşu veya şirket logoları olduğundan dolayı yürürken karşılaşsak bile birbirimiz tanımayacağız.Muhabbet kuşu resimleri veya şirket logolarını imza bölümüne taşısak profil resmine kendi fotoğrafımız koysak nasıl olur ?

Kolay gelsin.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR FORMLARDA İSİM VE SOY İSİMLERİNİZİ BİLEMEDİĞİMİZ İÇİN
SİZLERE NASIL HİTAP EDECEĞİMİZİ BİLEMEMEKTEYİZ
İSİM VE SOY İSİMLE GİRMENİZ HEM SİZİN DAHA İYİ TANINMANIZA
HEM SİTEMİZİN POPÜLETİSİNİ ARTIRMAYA
HEMDE ARKADAŞLARIMIZIN SİZE HİTAP EDERKEN ZORLANMAMASINA FAYDA EDECEKTİR
SİZLERDEN RİCAMIZ KULLANICI NİCKLERİNİZİ İSİM VE SOY İSİMLE DEĞİŞTİRMENİZ
BUNUN İÇİN YAPACAĞIMIZ ŞEY FORUM PROFİLİNİZE GİRİP HESAP AYARLARI KISMINDAN KULLANICI İSMİZİ DEĞİŞTİRMEK
DUYARLI OLACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

ÖRNEK ................... OLAN KULLANICI İSMİMİ ............................ OLARAK DEĞİŞTİRDİM

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR FORMLARDA İSİM VE SOY İSİMLERİNİZİ BİLEMEDİĞİMİZ İÇİN
SİZLERE NASIL HİTAP EDECEĞİMİZİ BİLEMEMEKTEYİZ
İSİM VE SOY İSİMLE GİRMENİZ HEM SİZİN DAHA İYİ TANINMANIZA
HEM SİTEMİZİN POPÜLETİSİNİ ARTIRMAYA
HEMDE ARKADAŞLARIMIZIN SİZE HİTAP EDERKEN ZORLANMAMASINA FAYDA EDECEKTİR
SİZLERDEN RİCAMIZ KULLANICI NİCKLERİNİZİ İSİM VE SOY İSİMLE DEĞİŞTİRMENİZ
BUNUN İÇİN YAPACAĞIMIZ ŞEY FORUM PROFİLİNİZE GİRİP HESAP AYARLARI KISMINDAN KULLANICI İSMİZİ DEĞİŞTİRMEK
DUYARLI OLACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

ÖRNEK ................... OLAN KULLANICI İSMİMİ ............................ OLARAK DEĞİŞTİRDİM

green61

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
özderya
green61 olan kullanıcı adımı mustafa özderya olarak değiştirdim

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
konu biraz dağılmış ama benimde yazacak bir kaç cümlem var.İsim yerine nick kullanan arkadaşlar alınmasınlar ama ben bu işe bir anlam veremiyorum.Nick kullanıyorsunuz bari Türkçe bir şeyler kullanın.Bakıyorum hep ingilizce bizim kültürümüzün parçası olmayan şeyler.Ben farklı alanlarda değişik forumlarada üyeyim ama hepsinde de kendi isim ve soyismimi kullanıyorum.Hele bazı arkadaşların profillerine göz atıyorum hiç bir şey yok.Kimdir nerelidir ne iş yapar hepside soru işareti.Arkadaşlar en azından forumdaki diğer üyelere saygı temelinde profillerimizi eksiksiz düzenleyelim ve lütfen kendi isim ve soyisimlerimizi kullanalım.L Ü T F E N !!!
buradada her mekan yabancı dıllerde anılır fakat rodosta bir yabancı isimle anılan bir mekan yokmuş nedenini düşünerek yazın sevinirim HİÇBİR ALMAN İNGİLİZCE HİÇBİR İNGİLİZ ALMANCA  MECBUR KALMADIKÇA BİLİR FAKAT KONUŞMAZ BİZDE ONLARA ÖZENİR ÖZENİR ÖZENİRİZ SONUÇ KAÇINILMAZ BİZİ BAŞKALAŞTIRIYORLAR  asil azmaz bal kokmaz

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Serkan KUCCUK' Alıntı:
nickleri bırakalım adımız soyadımızla anılalım. Herkesi ad soyad değişikliğine davet ediyorum.
Site yönetimi tarafından bu değişiklik seçici olarak bıraklıdı sürece zannetmiyorum herkesin değiştireceğini. Bana zaten çocuksu geliyor. üreticiysen ismin soy ismin belli olacak bu
işte...

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
İlla Üretici olmak gerekmiyor.Herkes kendi ismini koyarsa daha samimim bir ortam oluşur kanaatindeyim...

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
kemal akbulut' Alıntı:
konu biraz dağılmış ama benimde yazacak bir kaç cümlem var.İsim yerine nick kullanan arkadaşlar alınmasınlar ama ben bu işe bir anlam veremiyorum.Nick kullanıyorsunuz bari Türkçe bir şeyler kullanın.Bakıyorum hep ingilizce bizim kültürümüzün parçası olmayan şeyler.Ben farklı alanlarda değişik forumlarada üyeyim ama hepsinde de kendi isim ve soyismimi kullanıyorum.Hele bazı arkadaşların profillerine göz atıyorum hiç bir şey yok.Kimdir nerelidir ne iş yapar hepside soru işareti.Arkadaşlar en azından forumdaki diğer üyelere saygı temelinde profillerimizi eksiksiz düzenleyelim ve lütfen kendi isim ve soyisimlerimizi kullanalım.L Ü T F E N !!!
buradada her mekan yabancı dıllerde anılır fakat rodosta bir yabancı isimle anılan bir mekan yokmuş nedenini düşünerek yazın sevinirim HİÇBİR ALMAN İNGİLİZCE HİÇBİR İNGİLİZ ALMANCA  MECBUR KALMADIKÇA BİLİR FAKAT KONUŞMAZ BİZDE ONLARA ÖZENİR ÖZENİR ÖZENİRİZ SONUÇ KAÇINILMAZ BİZİ BAŞKALAŞTIRIYORLAR  asil azmaz bal kokmaz
kemal akbulut'a yorumu için katılıyorum. çok güzel bir tespit.