Selahattin abi içine tel koyup dışını camla kapatsak olmazmı ?Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:bencede cam olmaz normal kafes gibi olması lazım
yemliğini suluğunu gene dışardan takacaksın
yani kuş normal kafesinden çok daha değişik kafese girdimi sitres yapar
tam tersi iyileşme yerine daha kötü olabilir
kuş kendini deli hastanesinde zannedebilir![]()
Abi alemsin yaSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:yahya bir olayıda anlatayım sana geçmiş zaman önce lüleburgazdan benden tuz alıp pazarlarda satan mumin ismindeki arkadaş aynı zamanda pazarlarda civciv satıyordu bana 100 adet hediye civciv getirdi
civcivleri fire vermeden büyüttüm bunların hepsi etlik horoz çıktı
mahfoldum bunlara çuval çuval yem taşıdım neyse bunları yavaş yavaş bir, iki, bir,iki eşe dosta verip azaltmayı düşünürken
trafikte yol alırken yolda tavuk satan el arabası olan bir adamı görüp durdum bende senin sattığın bu horozlardan var dedim adam balıklama atladı
hemen el arabasını benim kamyonetin arkasına attım horozların yanına geldik adam hepsini aldı iyide para verdi meğerse sünnet zamanıymış bu horozlarda sünnet zamanında satılıyormuş
kendi kendime keşke bu horozcuyu önceden görseydim bedavaya bir sürü horozu dağıtmıştım işin en kötüsü ne biliyormusun
birde bana bozuk atıyorlardı horozları pişirirken 1 büyük tüp harcadık diye böyle bir anım vardı bunuda sizlerle paylaşayım dedim