Çok muhteşem olmuş gerçekten ellerinize sağlık, sanırım ön tarafda cam mevcut iç kısımdada tel var gerçekten güzel düşünülmüş bi proje diyebilirim tekrar emeğinize sağlık. seri üretime geçilirse gerçekten güzel işler yapılabilir bu arada.
yahya bey sanırım fark edilmiyo cam da var telde aslında sadece cam koymayı düşünüyordum ama sellahattin abi kuşu deliler hastanesinemi koyacağın deyince bende hem cam hemde tel koydum bu mantıklıydı zaten sanırım
Davut ellerine sağlık çok güzel olmuş şimdi inşallah kuşlarımız hastalanmazda kullanmayız şimdi bu kafesi kullanırken bir takım eksiklikler çıkabilir onuda daha sonra eksiklerin neler olduğunu yani şunu şöyle yapsaydık daha iyi olurdu böyle yapsaydık daha iyi olurdu gibi bu eksiklikleri not alıp hataları aynı kafes üstünde ve yahut başka yapacağın 2 hasta kafesinde düzeltebilirsin birde maliyet hesabı çıkarıp seri üretime geçilebilir ve pazarlanabilir
herşey tamam ama endişe içinde olduğum temiz hava sürkülasyonu kafesin yanlarından delikler açtım ama yeterli olur mu veya fan mı takmaya gerek olur mu . onu zamanla olur sanırım.
Davut bey selahattin abimin dediği gibi önce bir maliyet çıkartırsanız iyi olu. Daha sonra bu maliyeti en aza indirmek için uğraşılır. Birde feshanede görmüştüm hastane kafesinde fan takılmştı ufak bir fanın pek fazla bir maliyet çıkarıcağını sanmıyorum
Davut kafanı şuna yormalısın ben kendime kuluçka makinesi yapmıştım ordan dolayı biraz tecrubem var
ısıtma olayını neylen yaptığını bilmiyorum ufak çaplı resistans veya ampullen neyse bunların ısıtacağı bir oda olmalı o odadan ısıyı bir adet bilgisayar fanıyla direk kuşun olduğu yere değilde değişik taraflardan ufak ufak deliklerle sıcak havayı kafesin değişik yerlerinden dağıtarak kafese yönlerdirmende fayda var sanırım