sheqil58
Takipçi Üyemiz
S.a. üstatlar ben 2 aydan beri birlikte tuttuğum muhabbet kuşlarım var. Temmuzun 11'inden 16'sına kadar çiftleşme olmuştu fakat bugün olmuştur halen yavru yok ve hiç yavrulukla ilgilenme felan halen yok. Erkek kuşum felaket kızgın bi şekilde fakat dişi kuşta tık yok erkek sürekli çiftleşmeye çalışıyor dişide ilk önce izin veriyor ama çiftleşme başlamadan erkeği atıyor üstünden. haftada 1-2 kere vitaform katıyorum sularına,yumurta maması yapıp veriyorum sularına bugün üzüm sirkesi koydum. Bu yumurta sarısı benim balıklarımda kullandığım zaman kızışıyorlar ve balıklarım çiftleşiyor buna göre ben bu kuşlardan hemen yavru almak istediğim için hergün mama yapıp versem olurmu ? Mama'ya fazla bişiy katmıyorum araştırdığım her konuda olan mama tariflerinde olanlar bende yok ve alma imkanımda yok sadece yumurta sarısı ile petibör bisküvi katıp veriyorum. Dediğim gibi bunları hemen çiftleştirmek için yani dişiyi hemen kızıştırmak için hergün mama yapıp veriyim mi ve ya başka bi öneriniz olabilir mi ? ( Sabırdan başka bi öneri ) Sabrediyorum fakat artık yeter dedim çünkü onlara harcadığım parayı ben kendime harcamıyorum valla en iyi yemlerini felan alıyorum fakat halen yavru yok acil yardım ederseniz çok ama çok sevineceğim. Yardım eden,yorum yazan herkese şimdiden teşekkür ederim