Herkese Merhabalar

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Herkese merhabalar.Her ne kadar muhabbet kuşu üreticisi olmasam da sağlam bir muhabbetseverimdir.Bende  1 çift ingiliz bir çiftte yerli olmak üzere toplam 4 muhabbet var.Hobi amaçlı olarak üretim yapmayı planlıyorum.Bu sitenin yöneticiler arasında Selahattin Abi'ninde olduğunu biliyordum ve üye olmamın sebeplerinden biride budur =)

Şimdilik hobi amaçlı olarak üretimle uğraşıyorum ama ileride kendimi de geliştirmeyi düşünüyorum.Bu konuda buradaki üretici arkadaşlarında bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanmak ve böyle bir ortamda bulunmak istedim.
Umarım zamanla daha güzel yerlere gelicez.Saygılar...

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Merhaba en güzel hobiler Sanat ve Evcil Hayvan üretimi bakımı bence Hoşgeldiniz diyorum !

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
hoş geldiniz kardeşim              şahin kardeş çok merak ediyorum bu +1 ne demk

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Hoş geldiniz İsmail bey..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
konyalı' Alıntı:
hoş geldiniz kardeşim              şahin kardeş çok merak ediyorum bu +1 ne demk
;D ;D ;D

Al bendende o kadar dergibi,
Aynen bende arkadaşımın görüşüne katılıyoru, destekliyorum der gibi bişey... :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İsmail hoş geldin arkadaşım muhabbet kuşuyla ilgili en doğru paylaşım sitesindesin buradaki arkadaşlarım hepsi pırlanta gibiler kuşlarla ilgili ellerinden geleni sorunları ve soruları olan arkadaşlarla paylaşıyorlar sizede tekrar hoşgeldin der güzel paylaşımlarınız olmasını dilerim