HIPRAMINCHOK-P (vitamin+amino asit) ????

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
abiler bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı ?kullanım oranı avantajları veya dezavantajları hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekürler

İlacın Adı : HIPRAMINCHOK-P
Grubu : Beslenmeyle ilgili ilaçlar
Üretici Firma : HİPRA
Ruhsat Tarih / No : 26.03.1998 - 006/569
Tipi : ithal
Uygulama : Oral
Şekil : Çözelti Tozu
Oran : 1 g
1. Etkin Madde: : alanin - 15 mg
2. Etkin Madde: : arginin - 12 mg
3. Etkin Madde: : Aspartik asit - 14 mg
4. Etkin Madde: : Sistin - 4 mg
5. Etkin Madde: : Fenil alanin - 8 mg
6. Etkin Madde: : Glisin - 10 mg
Diğer Etkin Maddeler: : Glutamik asit + Histidin + Izoleusin + Leusin + Lizin + Metiyonin + Prolin + Serin + Tyrosin + Treonin + Triptofan + Valin + Ascorbik asit 4 Siyanokobalamin + Vit. D3 4 Vit. K 4 Riboflavin 4 Tiamin + Vit. E + Vit. A + Nikotinik acid + Pantotenik asit + Pyridoxine

kuscu0424

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
betedin
arkadaşım  bu  ürün  vitamin içerikli  olup  aynı  zamanda  bağırsak düzenleyici  özelliği  mevcuttur aşı öncesi kullanılır  stres  önleyici  ve  verim artırıcı  özelliği  mevcuttur  güvercinlerde genelde  kullanan çok  3 lt  suya  1 çay  kaşığı  kullanıyorum

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
Kardes ben kuslarima bundan baska vermem piyasanin en kaliteli vitamini ispanyol mali on numara hasta kusumu ayaga kaldirdi allahin izniyle herkese tavsiye ederim slm

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Murat AKKURT' Alıntı:
Kardes ben kuslarima bundan baska vermem piyasanin en kaliteli vitamini ispanyol mali on numara hasta kusumu ayaga kaldirdi allahin izniyle herkese tavsiye ederim slm
eyvallah abi bi yerden elime geçti denemeden önce bi sorayım dedim.sağolun

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
haftada bir kez supervit ile karıştırıp kullanıyorum . kullanım şeklim : çay kaşığının ucuyla bir mamalıkta eritip mamaya katarak veriyorum .

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
haftada bir kez supervit ile karıştırıp kullanıyorum . kullanım şeklim : çay kaşığının ucuyla bir mamalıkta eritip mamaya katarak veriyorum .
bende süpervitle karıştırarak uygulayacağım sağolun

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ahmet BETEDİN' Alıntı:
arkadaşım  bu  ürün  vitamin içerikli  olup  aynı  zamanda  bağırsak düzenleyici  özelliği  mevcuttur aşı öncesi kullanılır  stres  önleyici  ve  verim artırıcı  özelliği  mevcuttur  güvercinlerde genelde  kullanan çok  3 lt  suya  1 çay  kaşığı  kullanıyorum
Güzel bir paylaşım çok iyiymiş.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
bu ilacı sağlıklı bir kuşa versek ne olur acaba?

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ali DEMİRBAŞ' Alıntı:
sularından veriyorum 5 lt suya bir çay kaşığı toplam olarak...
kullanım şeklini dikkatli okuyun bir çay kaşığı fazla olur . canlı ağırlığını iyi hesaplayın .

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
kullanım şeklini dikkatli okuyun bir çay kaşığı fazla olur . canlı ağırlığını iyi hesaplayın .
90 adet kuşa 5 lt su kullanıyorum bir çay  kaşığı fazlamı sizce

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
1 adet kuş için nasıl olur acaba?

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ali DEMİRBAŞ' Alıntı:
90 adet kuşa 5 lt su kullanıyorum bir çay  kaşığı fazlamı sizce
100 kuşa yarım çay kaşığından azkullanıyorum . kullandığınız ilaç dediğim gibi kuvvetli büyükbaş ve küçük başlar için üretilmiştir .  kanatlılarda da tavuk kümesi baz alınmıştır . dediğim gibi prospektüsü iyi inceleyin .

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
normalde yarım çay kaşığı süpervit kullaıyordum ikisnin karışımı 1 çay kaşığı diye düşünmüştüm ama uyarlarınızı dikkate alacağım yarım çay kaşığı kullnacağım sağolun

mumit

Takipçi Üyemiz
2003 yılından hiç ara vermeden üretim yapıyorum Şimdiye kadar kullandığım vitamın en iyi ispanyol malı Hıpraminchok-p antibiyotik olmayan vitamin+amino asitli çok şiddetle tavsiye ederek kullandığım ilaçtır.

kullanım 10 litre suya 1 tatlı kaşığı tepeleme olmayacak şekilde veriyorum.

diğer vitaminlerle kıyaslanamaz. diğer vitaminlerinde supervit olsun vitaform olsun antibiyotik vardır. kuşlarıma antibiyotikli ürünleri hastalık yoksa kesinlikle vermiyorum.
Mümkün olduğu kadar doğal antibiyotik kullanırım...

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
2003 yılından hiç ara vermeden üretim yapıyorum Şimdiye kadar kullandığım vitamın en iyi ispanyol malı Hıpraminchok-p antibiyotik olmayan vitamin+amino asitli çok şiddetle tavsiye ederek kullandığım ilaçtır.

kullanım 10 litre suya 1 tatlı kaşığı tepeleme olmayacak şekilde veriyorum.

diğer vitaminlerle kıyaslanamaz. diğer vitaminlerinde supervit olsun vitaform olsun antibiyotik vardır. kuşlarıma antibiyotikli ürünleri hastalık yoksa kesinlikle vermiyorum.
Mümkün olduğu kadar doğal antibiyotik kullanırım...
teşekkürler mehmet bey bundan sonra kullanacağım