HIPRAMINCHOK-P (vitamin+amino asit) ????

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ali DEMİRBAŞ' Alıntı:
abiler bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı ?kullanım oranı avantajları veya dezavantajları hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekürler

İlacın Adı : HIPRAMINCHOK-P
Grubu : Beslenmeyle ilgili ilaçlar
Üretici Firma : HİPRA
Ruhsat Tarih / No : 26.03.1998 - 006/569
Tipi : ithal
Uygulama : Oral
Şekil : Çözelti Tozu
Oran : 1 g
1. Etkin Madde: : alanin - 15 mg
2. Etkin Madde: : arginin - 12 mg
3. Etkin Madde: : Aspartik asit - 14 mg
4. Etkin Madde: : Sistin - 4 mg
5. Etkin Madde: : Fenil alanin - 8 mg
6. Etkin Madde: : Glisin - 10 mg
Diğer Etkin Maddeler: : Glutamik asit + Histidin + Izoleusin + Leusin + Lizin + Metiyonin + Prolin + Serin + Tyrosin + Treonin + Triptofan + Valin + Ascorbik asit 4 Siyanokobalamin + Vit. D3 4 Vit. K 4 Riboflavin 4 Tiamin + Vit. E + Vit. A + Nikotinik acid + Pantotenik asit + Pyridoxine
Ali bey Isparta da İsmail İLERİ bey var, kendisi bu konularda çok bilğili bir arkadaşımızdır, eger tanışmıyor iseniz biran önce tanışmanızı tavsiye ederim.İnanın her konuda yardımını göreceksiniz...

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Yahya SAYIN' Alıntı:
Ali bey Isparta da İsmail İLERİ bey var, kendisi bu konularda çok bilğili bir arkadaşımızdır, eger tanışmıyor iseniz biran önce tanışmanızı tavsiye ederim.İnanın her konuda yardımını göreceksiniz...
yok tanışmıyoruz yahya abi ismini duydum ama daha nasip olmadı.irtibata geçmeye çalışacağım sağolun :)

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Daha önce bu vitamin- aminoasit premiksini çok araştırdım kullandım ve çok faydasını gördüm. Gerçekten orijinal ürünü bulur ve kullanırsanız özellikle üretimde çok faydalı olacaktır. Piyasada şu anda dolaşan ürünlerin yarısından çok fazlası taklit ve sahte ürünler.

Hipra firmasının bu tip 2 farklı ürünü var.Bunlardan birincisi kırmızı paketli olan üründür.Bu ürün özellikle kanatlılar için geliştirilmiş kaliteli içeriğe sahip orijinal üründür.
Diğer ürün ise burada bahsi geçen HİPRAMİNCHOK-P dir. Bu üründe tatlı su canlıları için geliştirilmiş olan üründür. Bu ürün aslında tatlı su balıkçılığında kullanılmaktadır.Fakat bizler bu ürünü kanatlıalrdada kullanarak iyi sonuçlar aldık.

Burada resmini gördüğüm HİPRAMİNCHOK isimli ürünü şimdiye kadar ne hipra firmasının orijinal sitesinde nede ecza depolarında görmedim. Muhtemelen orijinal olmayan yan sanayi ürünlerden birisi. ZAten uzun bir zamandır bu ürünün orjinali ülkemize gelmiyor. YAni ürün güvenilirliğini kaybetti.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
İsmail İLERİ' Alıntı:
Daha önce bu vitamin- aminoasit premiksini çok araştırdım kullandım ve çok faydasını gördüm. Gerçekten orijinal ürünü bulur ve kullanırsanız özellikle üretimde çok faydalı olacaktır. Piyasada şu anda dolaşan ürünlerin yarısından çok fazlası taklit ve sahte ürünler.

Hipra firmasının bu tip 2 farklı ürünü var.Bunlardan birincisi kırmızı paketli olan üründür.Bu ürün özellikle kanatlılar için geliştirilmiş kaliteli içeriğe sahip orijinal üründür.
Diğer ürün ise burada bahsi geçen HİPRAMİNCHOK-P dir. Bu üründe tatlı su canlıları için geliştirilmiş olan üründür. Bu ürün aslında tatlı su balıkçılığında kullanılmaktadır.Fakat bizler bu ürünü kanatlıalrdada kullanarak iyi sonuçlar aldık.

Burada resmini gördüğüm HİPRAMİNCHOK isimli ürünü şimdiye kadar ne hipra firmasının orijinal sitesinde nede ecza depolarında görmedim. Muhtemelen orijinal olmayan yan sanayi ürünlerden birisi. ZAten uzun bir zamandır bu ürünün orjinali ülkemize gelmiyor. YAni ürün güvenilirliğini kaybetti.
Kullanmayayım ozaman eminmisiniz sahte olduğuna ben kendim almadım bunu hediye geldi bana yararından çok zararını görmeyelim sonra

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Erman bey ben konuyla ilgili araştırdıklarımı ve bildiklerimi yazdım.Kullanıp kullanmamak tamamen sizin tercihiniz. Piyasada bulunan bir ticari ürün için benim kullanın veya kullanmayın demem yanlış olur. Kötü reklama girer.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
HIPRAMINÇHOK-P ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM BAŞKA HİÇ BİR VİTAMİN TAKVİYESİNE GEREK YOK AMA RESİMDEKİ GİBİ DEĞİL (-P) MUTLAKA OLACAK

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
herhangi bir vitamini yavrulu veya yavrusuz kuşlarda kullanım sıklığı nedir acaba...neye göre vitamin verme yi belirliyosunuz...

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Yavru besleyen kuşlarda vitamin, mineral ve aminoasit ihtiyacı artar. Bunun için yavru besleyenlere birer gün arayla haftada 3 kez vitamin vermek çok faydalı sonuçlar verir. Yavru beslemeyen kuşlara ise haftada 1 kez kullanmak faydalıdır.

göktuğ sağlam

Yeni Üyemiz
Adı
göktuğ
Soyadı
sağlam
Bir süredir ben de bu vitamini kullanmaktayım. Bendeki üründe hipraminchok yazıyor 'p' yok. Hipranın kendi sitesine baktım oradakinde de  hipraminchok yazmakta, hangisi doğru acaba, p olan mı , olmayan mı ?