Hırsız

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar Merhaba,

Bu gün canım çok sıkkın, dükkana hırsız girecekmiş, girememiş, dışarıdaki kameralarımı parçalayarak alıp gitmiş. Birazdan polise kamera görüntülerini vermeye gideceğim. Zarar Allahtan az 500 tl civarında.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah' larından bulsunlar Mehmet bey. Geçmiş olsun

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Geçmiş olsun mehmet bey umarım yakın zamanda suçlular yakalanır. Ayrıca kamera görüntülerinde eşgalleri belli oluyorsa siteyede fotoğraflarını koyarsanız iyi olur. Tesadüfende olsa yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkabilir. Daha kötü olaylarla karşılaşmamanız dileğiyle

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Bizim burada bir üreticinin kuşları çalındı ama çalanın ya birşeyden haberi olmayan cahil biri yada çocuk çünkü çaldıgı kuşların hepsi yavrulu yumurtalı kuşlar düşünün çaldıgı çift kuşun 6 tane yavrusu var çaldıgı tek dişinin altında 5 yumurtası var yavruların yumurtaların hepsi boşta adamın bu kadar yavruyu yumurtayı koyacak yeri yok hepsi telef oldu adam neredeyse intahar edecek duruma geldi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Az önce kamera kayıtlarını temizledim, cd ye çektim, emniyete götürdüm. Yakalanmış hırsız. Sevindim tabi. 2 ay önce ceza evinden çıkmış. Sanayide bizim blokta zarar vermediği dükkan yok. Biraz yatıp, ilk mahkemede çıkacak sonra yine birilerine musallat olucak. Adalet sisteminden bir şey beklemiyorum, en kısa zamanda Allahından bulurlar inşallah.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet kardeşim geçmiş olsun.Adamlarda hiç vicdan yok.Birinin emek harcayarak alın teri dökerek meydana getirdiği şeyi hiç yürekleri sızlamadan çalabiliyorlar.