Hobi amaçlı Salma

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Hobi amaçlı olarak yapmış olduğum Salma kafes beğenilerilinize sunuyorum arkadaş lar eksiği veya fazlası hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Kuşların bir kısmı dernek ve forum üyesi Yasin yılmaz kardeşim den alınmıştır 2015 bileziklidir.
onada çok teşekkür ederim.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
hizliresim.com adresine girin. fotoğrafı seçip yükledikten sonra forum siteleri linkini kopyalayıp buraya yapıştırın..

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
en büyük eksiği nazarlık olmuş,
elinize sağlık hocam...
benim gözüme takılanlar,
alt tarafı temizlik için pek uygun değil gibi,
ama yerden yüksek oluşu avantaj.
sulukların önünde tünek gibi bişey olsa daha iyi olurmuş gibi.
ve yuvalık meselesi...

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
ne demek abi ben teşekkür ederim sitemimiz sayesinde senin gibi güzel abimizle tanıştım sitemizede çok çok teşk...kuşlarının da tüyü kadar yavru alırsın inş...görüşürüz abi... ;)

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
maşallah altına temizlik için tepsi yaptırırsanız daha kolay olur temizliği

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
benim de temizlik kafama takıldı ama asıl merak ettiğim konu tünek olarak ne kullandınız süpürge sapı gibi bir sopaya benziyor acaba kullanılan tüneğin çapının geniş olması sorun olur mu. bu hayvanlar doğada her türlü dala konuyor ama millet tünek çapı hesaplıyor sizce önemli bir konumu tünek kalınlığı ...?

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Evet dediğiniz gibi
1- temizlik içi altına tepsi yapılacak ve koku yapmasın diyede sani bird Taban kumu kullanacağım
2- Tünek olarak kullandığım süpürge sapı benimde kafama yatmadı çünkü mubişler dengeli olarak konamıyor.
3- yemlik ve suluk yeterli değil ve önlerine tünek yapılacak
Teşekkür ederim arkadaşlar başka varmı kafanıza yatmayan bir şeyler.

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
güzel olmuş elinize sağlık. merak ettiğim şey suluk ve akıllı yemliği nasıl tutturdunuz acaba? bende böyle bir salma yapmayı düşünüyorum çünkü

Ahmet Erkan

Yeni Üyemiz
Elinize sağlık çok güzel görünüyor,emeğinize sağlık.Yalnız bir sorun olacak müsadenizle ; kuşları almak isteseniz bu şekilde ki kapılardan yakalamak zor olmaz mı ? Hani Allah göstermesin hasta veya başka birşey olsa diye sordum.

berkay erdinç

Üyemiz
Adı
berkay
Soyadı
erdinç
abicim eline koluna sağlık bence harıka olmuş maşallah benim salmamda tavasız alt tel aralıkları biraz geniş kuşlar dırek yere pisliyorlar fırcayı sokup tum pıslıgı tek seferde cekıyrm tava sök tava tak derdım yok kumu topla kum dök derdım hıc olmuyo senınde oyleymıs sanırım sonradan tavalı sisteme cevırmıssın iki halide süper  abi hayırlı üretımler emegıne saglık

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Burak bey  Asıl mesleğim mobilya imalatı olduğu için ahşap aparat lar yaptım bundan dolayı sıkıntı olmuyor

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Ahmet Bey onun da çaresi var saplı uzun açılabilir aparat ım var kolay bir şekilde alıyorum sıkıntı yok zaten bir ara onunda resmini atarım buraya

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Orhan ERGİN' Alıntı:
en büyük eksiği nazarlık olmuş,
elinize sağlık hocam...
benim gözüme takılanlar,
alt tarafı temizlik için pek uygun değil gibi,
ama yerden yüksek oluşu avantaj.
sulukların önünde tünek gibi bişey olsa daha iyi olurmuş gibi.
ve yuvalık meselesi...
Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Burda yuvalık takmak istemiyorum kuşlar ve sadece damızlık lar dinlenenmeleri için düşünmüştüm

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Murat NUR' Alıntı:
benim de temizlik kafama takıldı ama asıl merak ettiğim konu tünek olarak ne kullandınız süpürge sapı gibi bir sopaya benziyor acaba kullanılan tüneğin çapının geniş olması sorun olur mu. bu hayvanlar doğada her türlü dala konuyor ama millet tünek çapı hesaplıyor sizce önemli bir konumu tünek kalınlığı ...?
Tünek olarak ilk önce süpürge sapı kullanmıştım ama şimdi değiştirdim  bende tünek çapı önemli değil diye düşünüyorum sonuçta doğa da her türlü dala konuyor lar

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Berkay ERDİNÇ' Alıntı:
abicim eline koluna sağlık bence harıka olmuş maşallah benim salmamda tavasız alt tel aralıkları biraz geniş kuşlar dırek yere pisliyorlar fırcayı sokup tum pıslıgı tek seferde cekıyrm tava sök tava tak derdım yok kumu topla kum dök derdım hıc olmuyo senınde oyleymıs sanırım sonradan tavalı sisteme cevırmıssın iki halide süper  abi hayırlı üretımler emegıne saglık
Çok teşekkür ederim  allah razı olsun