Hobi icin fikir

Oknmrv

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
AYKOÇ
Kolay gelsin abilerim ben balkonuma muhabbet kuslarini sevdigimden ufak bi hobi kafesi kurmak istiyorum 4 yada 6 kusluk balkonda durmasinin zarari olurmu izmirde oturuyorum kisin cok soguk olmaz buralari ama biz insaniz onlar kus o yuzden fikrinizi alayim dedim eger sorun olmazsa balkonda durmasinin nasil bir kafes yapabilirim butun kuslar ayni yerde dursun istiyorum

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba olur tabiki neden olmasın gerekli şartları sağlarsanız her yerde olur. Benim kanaatim balkonunuza pimapen den bir bölme yapın içine bir salma mis gibi olur.

Oknmrv

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
AYKOÇ
Mutfak dolabi var onun kapaklarini sokup kapaklarn oldugu yere tel yapayim diye dusunuyorum ama kuslar cokmu havasiz kalir diye supheliyim aksam dolabin fotografinida eklerim

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Arkadaşım mutfak dolabı olmaz yani ahşap olan bir şey hijyenik olmaz kuşlarda bit vb olaylarla karşılaşa bilirsin ekonomik olsun diyorsan birbirine geçmeli tel üretim kafesleri var onu degerlendire bilirsin soğuk olayı 17.18 dereceden aşağıda olmaması gerekiyor birde ışık olayını ayarlamalısın

Oknmrv

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
AYKOÇ
Balkonda panjur var kapatinca cok soguklugu dusmuyo onleminide alirim sicaklik icin oda sorun degil ben oyle hobi amacli istedigim icin cok buyuk bisey ve pahali bisey istemiyorum ama kuslarin sagligi ve rahatligi onemli tabi o yuzden dediginizi yapicam. Ekteki tarz gibi bisey olmazmi peki

Ekli dosyalar

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Olabilir tabiki ama kışın eğer direkt soğuk havaya maruz kalırlarsa, bu durum kuşlarınız için iyi olmaz. Bu kafesin etrafını kapatırsanız yani bir oda yapıp bu odanın içine bunu  koyarsanız güzel olur.