Hobihanem (Levent ACAR)

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Maşallah ...Keşke Bayram'da yaşasaydı ekibi bozmuş...
Levent Bey birşey sorsam size..
Bu pvc üretim kafesindeki led ışık sistemini kendiniz yaptınız sanırım.
Bendede 8 gözlüsü var.nasıl yaptınız çok kablo dolaştırmak istemiyorum.
Bi resimde çekip koymanızı istesem.
Saygılarımla,

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Özcan DUMAN' Alıntı:
Maşallah ...Keşke Bayram'da yaşasaydı ekibi bozmuş...
Levent Bey birşey sorsam size..
Bu pvc üretim kafesindeki led ışık sistemini kendiniz yaptınız sanırım.
Bendede 8 gözlüsü var.nasıl yaptınız çok kablo dolaştırmak istemiyorum.
Bi resimde çekip koymanızı istesem.
Saygılarımla,
Teşekkürler Özcan hocam.. :)

Normalde 10lu box kafes 2 saatte her şeyi ile çok kolay kurulur. Ben ışıklandırmayı yapacam kablo görmeyecem diye uğreşmaktan 4 gün sürdü kurulum.. :)
Öncelikle trafonun yerini belirledim. yuvalık bölümlerinin arkasında en altta. Buna göre her bir kafesin ledini ve kablosunu elektrikçime hazırlattım.
Her bir kafes tavanına ledi bally ile yapıştırdım. Kafesi kurarken kabloyu yapıştırdığım o tavan levhasının yuvalık tarafına geçirip içinden yuvalık arkasındaki boşluğa geçecek şekilde yerlerine oturttum. Sonra sağ ve sol kafeslerin kablolarını yuvalıkların arkasında aşağıya doğru ördüm ve kanal içine aldım. Aşağıda birleştirdiğim kabloları trafoya bağladım. Anlatması bile uzun sürdü. Şimdi olsa bu kadar uğraşmam herhalde BST kafes Cengiz abi zaten kendinden ışıklı yeni kafesler hazırlamış. :)

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Levent Bey ben bunu hayatta yapamam diye düşünürken dediğiniz gibi Cengiz abi sağolsun yetişti.Ondan aldım herşeyi hazırdı sadece arka tarafı kablo kanalıyla kapamaya kaldı iş.Ama sizinki kadar güzel olamaz tabi,el emeği çok sonuçta...

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun  kafes Özcan hocam. Kısmet olursa seneye yaza box kafesi yenileceyecem. Işıklandırma olarak led bant denen  220 volt ile çalışan 4watt lık armatürlerden almayı düşünüyorum. Bu sefer böyle olsun bakalım.. :)