ilgisizlik

zahit56

Yeni Üyemiz
Adı
zahit
s.a merhaba arkadaşlar., yeni yavru vermiş bir çift aldım. Yaklaşık 3 ay oldu her geçen gün birbirlerine olan ilgisizlikleri artıyor. Ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
zahit56' Alıntı:
s.a merhaba arkadaşlar., yeni yavru vermiş bir çift aldım. Yaklaşık 3 ay oldu her geçen gün birbirlerine olan ilgisizlikleri artıyor. Ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim...
Bunun birçok sebebi olabilir.Gerçekten yeni yavru vermiş oldukları gerçek mi?, aacaba gerçekten eşmiydi?, yoksa sonradan bir hastalıga mı kapıldı?, yoksa başka bir rahatsızlıkları mı var?, v.b. gibi nedenler olabilir...Ayrıca degişik karelerden birkaç fotolarını ekle bakalım...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
a.s kardeş ben bu işe başladığımda bu çeşit kuşlardan çok fena kandırıldım.acizane fikrim iyi tanımadığın birisi değilse kuşu aldığın kişi kesinlikle yumurtalı kuş alma çünki adam elindeki iyi kuşu vermez.yavrudan almaya bak daha verimli olacaktır.ben altında yavruyla getirdim.evde yavruyu öldürdü sonrada erkeği dövmeye başladı.bu türler fazla randuman vermiyor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yavrusuyla beraber alıp getirsen bile kuşunuz yeni yerini yadırgamıştır rahatsız etmeyin e vitamini ve nijer verin yuvalığını asın bekleyin beklemekten başka bir çare yok senin gibi 3 ay değil 6 ay bekleyen oldu ama sonrasında muradına erdi

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
yavrusuyla beraber alıp getirsen bile kuşunuz yeni yerini yadırgamıştır rahatsız etmeyin e vitamini ve nijer verin yuvalığını asın bekleyin beklemekten başka bir çare yok senin gibi 3 ay değil 6 ay bekleyen oldu ama sonrasında muradına erdi
:)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Abime alkış :), otomatiğe almış.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her canlı gibi onlarında yeni yerlerine alışma zamanları vardır

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşlara birbirine alışması icin zaman ver yavru almış olabilir sana satan ama yer degişikliginden böyle durumlar olur sabır etmen gerekiyor.

zahit56

Yeni Üyemiz
Adı
zahit
yavru verdikleri doğru. çünkü benim samimi arkadaşın bi tanıdığından aldım. hatta 3. gün tek yumurta yaptı. çatlamış olarak kafeste gördüm. aldığım kişiye sordum o da çok şaşırdı. yer değişimi olabilir dedi.
sizce yavru mu alayım. belki de o kadar beklemem